J JawBreaker ⭐ 18y 15 yil once #81 Helal olsun Barca'yı eledikten sonra hakettiler. 🙏 🤝 💃 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #82 adam dünyanın en büyüğü bırakta elesin kuzum 2 farklı takımla bu kupayı alan tek adam gördüm o da mourinho 3.takımla da finalde elendi. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CherryBrandy ⭐ 18y 15 yil once #83 Mourınho . İstedıgı oldu başardı Şamp. Ligi Şamp oldu aldı kupayı ve gelecek sezon Real Madrid biletini kaptı . Hayırlı ugurlu olsn . Tebrıkler @ İnter TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Whisk ⭐ 16y 15 yil once #84 İnter kazandı belliydi kazancığı tebrikler İnter.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B beyyz ⭐ 17y 15 yil once #85 tahmınımde yanılmadım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prisoners ⭐ 18y 15 yil once #86 tahmınımde yanılmadım+ pri TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz ⭐ 19y 15 yil once #87 Bayern'den bir sürpriz daha bekledim ama olmadı. Milito kupayı aldı tek başına ^^ Kupayı kazandılar yıllar sonra ama Mourinho'yu kaybettiler. [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil