A Avasin OP ⭐ 17y 15 yil once #1 Türkçeye çevirdiğimizde mavi diş anlamına gelen ama kullanımı anlamından kat kat farklı olan bir veri alış-veriş mekanizmasıdır TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #2 mavidiş ne manasız bir isim ama dünyamızın tek bağlantısı oldu diyebilirim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 15 yil once #3 Telefonuna göre aktarım hızı değişen ve dosya, müzik, resim vb. unsurları bir telefondan diğer telefona-pcye-alıcıya göndermeye yarayan teknolojinin genel ismi [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y Yukie ⭐ 19y 15 yil once #4 Kablosuz iletişim sisteminin alternatif veri yolu (ağırlıklı olarak telefonlarda bulunur)Bknz. Aga benim buluğtutum var, senin var mı? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XER0 ⭐ 19y 15 yil once #5 Fotoğraf aktarımı için gayet iyi, fakat boyutu büyük dosyalarda adamı kanser eden, yenilenmesi gereken teknoloji. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SnowFlake ⭐ 18y 15 yil once #6 5-6+ yıl önce lükstü, şimdi olmazsa olmaz... Aynı performansı şimdinin lükslerinden bekliyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XER0 ⭐ 19y 15 yil once #7 Ayrıca bluetooth dedik, tutamadı türü iğrenç esprileri olan kablosuz veri aktarım teknolojisi. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil