- Resim Silinmiş.
Son Vuruşu KaLpSiZZZZ Arkadaşım Yapyor 😁
[Blue_DRAGON] Killed Tiger Girl From Tiger Mountain.
· 19 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
tebrikler kaç skill attınxD?
Tebrikler harika damage
C
chipshajen
⭐ 17y
Grats ^^
L
LikeMySwagge
⭐ 17y
tebrikler
V
ValentineDay
⭐ 17y
super
deliğemi düştün? 😄 Tebrikler
B
BonezCrusher
⭐ 19y
tbr
F
Flush Royale
⭐ 17y
senin yalanlarından bıktı server hala unique kestim diye koyuyosun kalpsiz'in sahibi 38 yasında diye palavra atıp duruyosun her uniqte bu adamla berabersin 38 yasındaysa bu adama niye lan diyosun git kumda oyna
D
desTibaa `
⭐ 17y
tebrikler.
Tebrikler kac vurus yaptın ?
Gz
10 saniyeyi geçmemiştir iki 100 bow 😊 Tebrikler
I
infusserabLe
⭐ 18y
senin yalanlarından bıktı server hala unique kestim diye koyuyosun kalpsiz'in sahibi 38 yasında diye palavra atıp duruyosun her uniqte bu adamla berabersin 38 yasındaysa bu adama niye lan diyosun git kumda oyna
Olumsuz düşüncelerinizi kendinize saklayın gereksiz yere ortamı germeyin yalan söylüyorsada ucu sana dokunmadığı için kafana bu kadar takma yalansa kendini kandırır o kadar. 👍
B
BLooDScenT
⭐ 17y
Gz
Seni İlgilendirmez Ortamı Germe Ayrıca Kalpsiz Burada Mahallede Cafe Sahibi Adres Vereyim Gel bak istersen 😁
tebrikler kaç skill attınxD?
Ben2 Kalpsiz 2 = 4 😄
F
Flush Royale
⭐ 17y
Olumsuz düşüncelerinizi kendinize saklayın gereksiz yere ortamı germeyin yalan söylüyorsada ucu sana dokunmadığı için kafana bu kadar takma yalansa kendini kandırır o kadar. 👍
Arkadasım konuyu bilmiyosun turklere kufrettıgı icin tepkim boyle yoksa eyv.
F
foreveralone
⭐ 18y
tebrikler
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap