Icerige atla
Extraloob

Blocklanmış Charı Açma(Paypal)

· 14 Yanıt · 1.5K görüntüleme
stalebug
stalebug OP ⭐ 19y
Eğer silk yüzünden charınız banlandı ise.Paypaldan yapacağınız bir işlem ile tekrar charınıza kavuşabilirsiniz.Resimleri inceleyerek nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz
Kolay Gelsin
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.

Alıntıdır...
14 Yanıt
N
en son resimde sro****.com yazıyor bu reklama giriyor siteden banlanmak istemiyosan onu kaldır hemen ben uyarıyım

1.sitede baska sitelerin reklamını yapmak yasaktır alıntı yapılıncada alıntı die yazılır emege saygı!
stalebug
stalebug OP ⭐ 19y
görmedim pardon güncel
Z
zebani2059 ⭐ 19y
bu banlanmış charı açmak mı oluyo "block" öyleyse ne kadara patlıyo bu işlem herhangi bi sayı göremedim de
stalebug
stalebug OP ⭐ 19y
yok paypal engellemişse mesela kredi kartınla silk falan alıorsun sonra block lanıo charın paypal yuzunden ondan sonra bu şekilde açıcaksın işte cogu kısının paypal yuzunden charı block yedi
M
Mighty ⭐ 19y

en son resimde sroplanet.com yazıyor bu reklama giriyor siteden banlanmak istemiyosan onu kaldır hemen ben uyarıyım

1.sitede baska sitelerin reklamını yapmak yasaktır alıntı yapılıncada alıntı die yazılır emege saygı!

hmm bende baktım şimdi o siteye arkadaş siteyi buraya taşımış diğer başlıklarda da kahvekeyfi
stalebug
stalebug OP ⭐ 19y
ben eksikleri tamamlıorum Cool onu yapmayanlarda war bu arada Twisted Evil
M
Mighty ⭐ 19y

ben eksikleri tamamlıorum Cool onu yapmayanlarda war bu arada Twisted Evil

doğru diyosun o da lazım öğrenmiş olduk bzde detective
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
ehh yaptım ne olucak şimdi?
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
L

en son resimde sro****.com yazıyor bu reklama giriyor siteden banlanmak istemiyosan onu kaldır hemen ben uyarıyım

Sende maşşallah yani hiç reklam yapmıyorsun ... Zuhaha ona diyeceğine sen yorumundaki '' sro*****.com '' ibaresini kaldır .
stalebug
stalebug OP ⭐ 19y

Sende maşşallah yani hiç reklam yapmıyorsun ... Zuhaha ona diyeceğine sen yorumundaki '' sro*****.com '' ibaresini kaldır .

wallaha dogru diorsun Mr. Green ben editledim sende editle
stalebug
stalebug OP ⭐ 19y
pardon görmedim cok konu war

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: