Eğer silk yüzünden charınız banlandı ise.Paypaldan yapacağınız bir işlem ile tekrar charınıza kavuşabilirsiniz.Resimleri inceleyerek nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz
Kolay Gelsin
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Alıntıdır...
Blocklanmış Charı Açma(Paypal)
· 14 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
N
NephilimAngel
⭐ 19y
en son resimde sro****.com yazıyor bu reklama giriyor siteden banlanmak istemiyosan onu kaldır hemen ben uyarıyım
1.sitede baska sitelerin reklamını yapmak yasaktır alıntı yapılıncada alıntı die yazılır emege saygı!
1.sitede baska sitelerin reklamını yapmak yasaktır alıntı yapılıncada alıntı die yazılır emege saygı!
görmedim pardon güncel
Z
zebani2059
⭐ 19y
bu banlanmış charı açmak mı oluyo "block" öyleyse ne kadara patlıyo bu işlem herhangi bi sayı göremedim de
yok paypal engellemişse mesela kredi kartınla silk falan alıorsun sonra block lanıo charın paypal yuzunden ondan sonra bu şekilde açıcaksın işte cogu kısının paypal yuzunden charı block yedi
en son resimde sroplanet.com yazıyor bu reklama giriyor siteden banlanmak istemiyosan onu kaldır hemen ben uyarıyım
hmm bende baktım şimdi o siteye arkadaş siteyi buraya taşımış diğer başlıklarda da kahvekeyfi
ben eksikleri tamamlıorum Cool onu yapmayanlarda war bu arada Twisted Evil
ben eksikleri tamamlıorum Cool onu yapmayanlarda war bu arada Twisted Evil
doğru diyosun o da lazım öğrenmiş olduk bzde detective
ehh yaptım ne olucak şimdi?
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de ! J
Jason Walker
⭐ 19y
L
Lord_Serkan
⭐ 19y
en son resimde sro****.com yazıyor bu reklama giriyor siteden banlanmak istemiyosan onu kaldır hemen ben uyarıyım
Sende maşşallah yani hiç reklam yapmıyorsun ... Zuhaha ona diyeceğine sen yorumundaki '' sro*****.com '' ibaresini kaldır .
Sende maşşallah yani hiç reklam yapmıyorsun ... Zuhaha ona diyeceğine sen yorumundaki '' sro*****.com '' ibaresini kaldır .
wallaha dogru diorsun Mr. Green ben editledim sende editle
viewtopic.php?f=100&t=14974
ve alternatif link :
Arama Yapmadan Konu Açmayalım
+1 konu zaten vardı benim charda block yemişti burdan açtırdım lütfen arama yapalım extraokk
pardon görmedim cok konu war
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Paypal Extra Chargeback Blocklanmış Charı Açma Paypal Extra Chargeback Blocklanmış Charı Açma Paypal yüzünden Charı Blocklananlar Sorularınız Bekliyorum ! merhaba arkadaş Ceres Thief atlı charı satn almış bulnmaktayım Charın geçmişini charı satın alıp oyuna girdikten sonra gördüm inanmayan resime baksın Bedava paypal hesabı+para (paypal ile adbux sentezi)