arkadaşlar benim çar block yedi ben daha önce sitede dolaşırken blocklanan çarların açıldığını okudum hatta resimli analtım bile wardı mesela belli bir ücret karşılığı çarın block u kaldırılıo gibi paypal hesabından cart curt bu konuyla ilgili tam bir bilgi sahibi olan arkadaşalrım bilgilendirrse çok memnun olurm çarda düşük lwl değilki 90 lwl yardımlarınızı bekliyorum herkese kolay gele
BLOCK YİĞEN ÇARLAR İÇİN
· 5 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
S
Streetwise
⭐ 19y
Başlığını ufaltırmısın,caps lock tuşun açık kalmış heralde ^^
Hacım O Blocklu Charı Açma Olayı Paypaldan Chargeback Yapılıpta Blocklanmış Charlar İçin Geçerli
Senin Charın Bottan veya Başka bir İllegal Programdan Block Yemişse CHarı Geri Kurtaramazsın
Senin Charın Bottan veya Başka bir İllegal Programdan Block Yemişse CHarı Geri Kurtaramazsın
Hacım O Blocklu Charı Açma Olayı Paypaldan Chargeback Yapılıpta Blocklanmış Charlar İçin Geçerli
ewet benim çarda paypaldan silk alırken bamlandı biri silk aldı geride kartı iptal edince bizim çar blocklandı onu nasıl açabilirim yani block u nasıl kaldırabilirim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap