Arkadaslar dün gece mini loader buldum kullandım öbür gün bi uyandım block yemısım ne yapacagım ????
Block Yedim
· 14 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Bekleyeceksin...
A
AliceCullen
⭐ 17y
Bekleyeceksin...
Başka çaren oldugunu sanmıyorum zaten 🍿
Tamam yaptık bi eşşeklik kullandık loaderı allahtan sp charım block yedi 95lik yeseydi bıtırırdım sroyu :D:D:D
Sayılı günler çabuk geçer miniloader çok tehlikeli bir program, çok kolay block yiyor ^^
bekle süren dolsun bidahada kullanma 😄
Benimde Bir Charım Block yedi geçenlerde Genelde Uzun Zamandır Silk yüklemeyen charlar yiyor
Loader olmadığı için botun loaderini kullanarak oyuna girmiştim char botta değildi stalldaydı ama yinede 7 gün block yedi Uzun zamandır Silk yüklememiştim Chara
Loader olmadığı için botun loaderini kullanarak oyuna girmiştim char botta değildi stalldaydı ama yinede 7 gün block yedi Uzun zamandır Silk yüklememiştim Chara
Arkadaşlar..! Silk ile Alakalı Değil Bende 8 gün önce 200 silk yükledim pre ( gold ) aldım..! Premium 20 günde iken 7 gün block yedim Haksızlık yaeee 😢
7 Gün Boşa Gidicek 😢 Kaldırın Banı Plssss 🙏
7 Gün Boşa Gidicek 😢 Kaldırın Banı Plssss 🙏
"artık silk almakta önlemiyor ban yemeyi" nerdeyse böyle düşüncem.Adamlar kafasına göre banlıyorlar.Bunlarıda event ile telafi etmeye çalışıyorlar.Silk çekecekseniz tek pre çekin derim...
bir dahaki sefere Silkroad klasöründeki Silkerrsender ın ismini değiştir ki block yeme 😉
bir dahaki sefere Silkroad klasöründeki Silkerrsender ın ismini değiştir ki block yeme 😉
Aynen Öyle Ben Değiştirmedim Loader İle 2 Kere Üst Üste Ban Yedim 😁
Silksender Değiştirdim Yemedi 😁 😁
Y
yagmur0734
⭐ 17y
kesinlikle katılmıyorum silksenderin ismini değiştirdiğim hale cara pre aldıgım ve fazlan 170 silk bulunduğu halde 3 kez banlandı carım şu an yeni bi car almayı planlıyorum siz siz olun kesinlikle bot kullanmayın srocular banı onlemenin tek yolu botsuz oynayacaksın loadersiz gireceksin ve kesinlikle media pk kullanmayacaksın yoksa benım gibi 96 lvl carı bloke ettirirsin
Bende Block Yedim 2gün önce mini loader kullandım oyuzdenmi yedim acaba yardım edin lütfen 🍿 🙏
Botla, silkle vs olacak iş değil bunlar öyleyse o hiç pre basmamış silk çekmemiş 60+ gold botlara ne demeli ? Niye banlanmıyorlar ? Birde onlar kendilerinden bilmem kaç lvl düşüklerde kasıyorlar acaba kaç ayda 60+ oluyorlardır bilinmez .. Banlansa önce onların banlanması gerek .. Ha tamam banlananları da var ama 10 / 1 'i gibi bir rakamda ..
Neymiş şans işiymiş, en başından beri bütün charlarımda sbot 'la kasıyorum, bakıyorum sbot kullanıyorum block yedim diyenlerde var ama daha hiçbir charım (stallcharlarım dahil) block yemedi (Allah nazardan saklasın 😜 ) ..
Neymiş şans işiymiş, en başından beri bütün charlarımda sbot 'la kasıyorum, bakıyorum sbot kullanıyorum block yedim diyenlerde var ama daha hiçbir charım (stallcharlarım dahil) block yemedi (Allah nazardan saklasın 😜 ) ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap