Beyler blader charım var .. daha 54 lvl yan char olarak kasıyorum .. Şuanda Bicheon ve Fire a verdim ama Light mı Cold mu karar veremedim .. Yardımcı olacaklar varsa lütfen konu altına belirtsin ..
Hangisi Olsn ❓
Neden o olsun ❓
Şimdiden teşekkürler 😘
Blader Char .. [Acil]
· 14 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
ileriyi(110+) düşünecek olursak , Force açmanı öneririm. üzerine protector set giydirince hem tank hem de sağlam bir saldırıcı olur.
D
DesertRose
⭐ 17y
Str charda light açma neden diye soracak olursan speed den başka faydası yok. Cold açmanı öneririm.
tamam teşekkürler 😊
ben 100 lwl blade ıme 110 beachon 110 fıre 90 lıght 20 cold yapıyorum. lıght ın stun ve mag atack buff ıcın boyle bısı yaptım 😊 Nede olsa imbue sayesınde mag da vuruyorsun 😉
ben 100 lwl blade ıme 110 beachon 110 fıre 90 lıght 20 cold yapıyorum. lıght ın stun ve mag atack buff ıcın boyle bısı yaptım 😊 Nede olsa imbue sayesınde mag da vuruyorsun 😉
Şuan charından memnunsan .. Senin tavsiyene uyucam ❓ 🤔
str chne light açmadan olmaz ki...aynen böyle...coldu ne yapacak str chne ? snow'umu maxlicak soru: makara:
Violent Arise
⭐ 19y
Kesinlikle Force.
ya açıkcası Force istemiyorum ... Ya Cold-Fire yada Fire-Light yapıcam 🤔
fiziksel defans.ben 100 lwl blade ıme 110 beachon 110 fıre 90 lıght 20 cold yapıyorum. lıght ın stun ve mag atack buff ıcın boyle bısı yaptım 😊 Nede olsa imbue sayesınde mag da vuruyorsun 😉
str chne light açmadan olmaz ki...aynen böyle...coldu ne yapacak str chne ? snow'umu maxlicak soru: makara:
C
crazyhektor06
⭐ 15y
lıght/cold/fire nuker^^
Carımdan Cok memnunum 🤤
+fw de Snow un etkısı Kucumsenemez whiteangel Bakınız Snow basılı ıken pesınden 20 kısıyı kosturup mılletının onunu acması ve tek tek avlaması [horny21
fiziksel defans.ben 100 lwl blade ıme 110 beachon 110 fıre 90 lıght 20 cold yapıyorum. lıght ın stun ve mag atack buff ıcın boyle bısı yaptım 😊 Nede olsa imbue sayesınde mag da vuruyorsun 😉
+fw de Snow un etkısı Kucumsenemez whiteangel Bakınız Snow basılı ıken pesınden 20 kısıyı kosturup mılletının onunu acması ve tek tek avlaması [horny21
karar verdim .. Light - Fire - Bicheon . 😘
lıo
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap