Icerige atla
Extraloob

Blader Char .. [Acil]

· 14 Yanıt · 2.4K görüntüleme
L
Loras OP ⭐ 16y
Beyler blader charım var .. daha 54 lvl yan char olarak kasıyorum .. Şuanda Bicheon ve Fire a verdim ama Light mı Cold mu karar veremedim .. Yardımcı olacaklar varsa lütfen konu altına belirtsin ..

Hangisi Olsn ❓

Neden o olsun ❓

Şimdiden teşekkürler 😘
14 Yanıt
X
Xanthos ⭐ 19y
ileriyi(110+) düşünecek olursak , Force açmanı öneririm. üzerine protector set giydirince hem tank hem de sağlam bir saldırıcı olur.
D
DesertRose ⭐ 17y
Str charda light açma neden diye soracak olursan speed den başka faydası yok. Cold açmanı öneririm.
L
Loras OP ⭐ 16y
tamam teşekkürler 😊
H
hanry006 ⭐ 16y
ben 100 lwl blade ıme 110 beachon 110 fıre 90 lıght 20 cold yapıyorum. lıght ın stun ve mag atack buff ıcın boyle bısı yaptım 😊 Nede olsa imbue sayesınde mag da vuruyorsun 😉
L
Loras OP ⭐ 16y
ben 100 lwl blade ıme 110 beachon 110 fıre 90 lıght 20 cold yapıyorum. lıght ın stun ve mag atack buff ıcın boyle bısı yaptım 😊 Nede olsa imbue sayesınde mag da vuruyorsun 😉

Şuan charından memnunsan .. Senin tavsiyene uyucam ❓ 🤔
D
ddnet ⭐ 16y

str chne light açmadan olmaz ki...aynen böyle...coldu ne yapacak str chne ? snow'umu maxlicak soru: makara:
Violent Arise
Kesinlikle Force.
L
Loras OP ⭐ 16y
ya açıkcası Force istemiyorum ... Ya Cold-Fire yada Fire-Light yapıcam 🤔
X
Xanthos ⭐ 19y

str chne light açmadan olmaz ki...aynen böyle...coldu ne yapacak str chne ? snow'umu maxlicak soru: makara:
fiziksel defans.
C
lıght/cold/fire nuker^^
H
hanry006 ⭐ 16y
Carımdan Cok memnunum 🤤

fiziksel defans.

+fw de Snow un etkısı Kucumsenemez whiteangel Bakınız Snow basılı ıken pesınden 20 kısıyı kosturup mılletının onunu acması ve tek tek avlaması [horny21
L
Loras OP ⭐ 16y
karar verdim .. Light - Fire - Bicheon . 😘
M
mcguetta ⭐ 15y
lıo

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: