Icerige atla
Extraloob

Blade Yeni Skillinden Sonra Blade Yapılandırması??

· 19 Yanıt · 1.8K görüntüleme
H
hitful OP ⭐ 19y
arkadaşlar bildiğiniz üzere bicheona eurolardaki Rogue yada Wizarddaki gibi defanstan alıp damageye ekleyen skill geldi fakat colda verilmesine ihtiyaç duyulacaktır diye düşünüyorum yapılandırma nasıl olmalı??
19 Yanıt
H
hitful OP ⭐ 19y
%66lık oran fakat..
M
Macro ⭐ 19y
Çok dandik bi skill ne köy olur ne kasaba ne anladım ben öyle blader dan
N
yav burak blader tank chardır yav bı de ahkam kestın o aksam msnde bıseyden anlasan ııcım yanmıcak dıye cok tav oldum abı blader sonucta daha 2 aya kdr sen kotuluyodun :evil:
X
Xanthos ⭐ 19y
eğer elindeki silaha ve itemlerine dikkat ederse blader'in kesemeyeceği char yok sayılır.Yeni gelen skill ile tabi
M
Macro ⭐ 19y
Blader ın kalkanı ve silahı iyi ise eski haliyle le de kesemeyeceği çar yok kesemese bile yatacağı çar yok ama yeni skill i basıldığı zaman yatma ihtimali var
E
EnDZoNe ⭐ 19y
ne yatması yaf hehe 2 str ye yatmayan car 1vs 1 de fizik defansı 80 düşüyo diye yatarmı netice skill elinde istedigin zaman acarsin .. bi Nukerle pwp yaparken zaten defana bi zarri olmuyo fizik defansini düşürüyor sadece magic defansi sabit kaliyo
X
Xanthos ⭐ 19y
Blader ın kalkanı ve silahı iyi ise eski haliyle le de kesemeyeceği çar yok kesemese bile yatacağı çar yok ama yeni skill i basıldığı zaman yatma ihtimali var

sen hiç Wizard'a yatan blader görmemişsin o zaman.Keşke satmasaydım da pvp yaptığımda SS gösterseydim sana 😊
R
RoBoCoP ⭐ 19y
wizard kim ya 1 vuruşluk canı var
X
Xanthos ⭐ 19y

bilmiyorsan konuşmayacaksın. Gel bana tek at, ondan sonra sesin çıksın ❗
N
konu cok sapmıs arkdslar 😁 bnm takıldıgım olay buragın damage seven bı adam olması sadece bladern hareketlerının hosuna gıtmesı xD ama wizard itemleri iyi degilse tekte atamassa ıkı comboda da yatar ?!!!!!!!
M
Macro ⭐ 19y

bilmiyorsan konuşmayacaksın. Gel bana tek at, ondan sonra sesin çıksın ❗

wizard ((itemleri iyi bir 80 lvl den bahsediyoruz)) blader ve glavier dan tek yemez
E
EnDZoNe ⭐ 19y
wizart i cardan saymam parazit bi car bana gore .. wizartin olayi kalenin içine girip uzaktan bomba atmak gibi bişiy .. bless basipo 30 k nasil vurdum diyen wizart i fire wall acip skillsiz alirim .. bless skilse oda skill .. ayrica bahsettigin car job warlarda tam bi zombi gorevi yapiyor 80 lwl full farmlı iken birine 30 k vurup zuhaha diyicegine once 70 lwl adama tek critte neden yatiyorum die düşünürüm !!! bana gore parazit (parazitin sozluk anlamina bakalım ) bi çar dedigim gibi fire acik hiç bi çinli str ile pwp yapamaz (wizart zaten pvp yapamaz o ayri)
S
slepptime ⭐ 18y
Pek bısey farkettırmedı bence
H
hacker_emn ⭐ 19y
Bladeye o sklin gelmesi i oldu extreme bi skill ama i işe yarıo eyer yapılandrma istiosan 90 Bicheon 90 Fire 90 Lighting kalan 30 uda Cold o skll psh defansı düşürüosa Colddaki active buf (Soft Guard Of Ice) ve pasif skll dengelicektir eyer oda yetmez diosan %20 lik snow sheildi açarsın 30 lvl de açılan .. Kıyafetlerini iyi yapılandırırsan MP degerin snow sheilde + saglar yatmazsın..
F
frost65 ⭐ 18y
benim greece de 53 lvl cold blade çarım var delikanlı olan bi eu çar gelsin yatırdın da görelim tabi freeezing stasus tan hareket edebilirse::::))))
N
cold blade mı zuhahahahahaha harıkasın abı ne dıyımm 😁 😁 😁
M
Macro ⭐ 19y
wizart i cardan saymam parazit bi car bana gore .. wizartin olayi kalenin içine girip uzaktan bomba atmak gibi bişiy .. bless basipo 30 k nasil vurdum diyen wizart i fire wall acip skillsiz alirim .. bless skilse oda skill .. ayrica bahsettigin car job warlarda tam bi zombi gorevi yapiyor 80 lwl full farmlı iken birine 30 k vurup zuhaha diyicegine once 70 lwl adama tek critte neden yatiyorum die düşünürüm !!! bana gore parazit (parazitin sozluk anlamina bakalım ) bi çar dedigim gibi fire acik hiç bi çinli str ile pwp yapamaz (wizart zaten pvp yapamaz o ayri)

sanırım benm wizard rehberimi okumadın ben de seningibi düşünüyorum ama bazı durumlarda tek yemiyo hakkını yemeyelim
M
Macro ⭐ 19y
benim greece de 53 lvl cold blade çarım var delikanlı olan bi eu çar gelsin yatırdın da görelim tabi freeezing stasus tan hareket edebilirse::::))))

o biraz fantezi bi çar ama dediği doğru ardı ardına combo koyup adamı status den çıkarmıyor zaten status 2 pille geçiyor blader combosundan kalıyor adam öyle hem de çok sık vurduğundan dondurma ihtimali yüksek. Fantezik bir arkadaş ama o çar damage vuramaz :?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: