şimdi blacksmith e gidiyoruz ve şöyle
-Resim Silinmiş.
ve sonra...
-Resim Silinmiş.
ardın dan son işlem
-Resim Silinmiş.
BUDA KISA YOLU Exclamation Exclamation Exclamation
-Resim Silinmiş.
bunları yapınca böle oluyor
SADECE SİLKLEN ALINAN İTEMLER DE UYGULANIR
EMEĞE SAYGI Cool
YORUMLARI ESİRGEMEYİN
ALINTI DEĞİLDİR detective
Blacksmith-Grant magic option on avatar item(kullanımı-£D!TL
· 17 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
YORUM LÜTFEN :?!!!
baya kişi siteye bağlantı sorunu yaşıyo o yuzden yorumlar geç gelcektir ama eline sağlık Wink
önemli değil
saol bilgi icin
[ek #12654]
Paylasım İcin Tşkler Arkadasım Sen Hiç BasaBildinmi ? Merak Ettim Twisted Evil Evet Baglantı Problemi Degildi O Ya Saldırı Oldu Yada Sunucuyu Kapattılar Twisted Evil
sunucu da problem vardı duzeldi simdi nese
konuyu hazırlayan arkadasa tesekkurlerimi sunarım ellerine saglık
konuyu hazırlayan arkadasa tesekkurlerimi sunarım ellerine saglık
yoo bende düzelmedi sadece genel bilgilere girebiliyorum
ellerine saglık güzeldi
valla arkadasım ınsallah dogrudur valla hemen denemeye baslıyorum yoksa maskelerı yere atıp duruyodum guıldınde 1 sayfası doldu valla Very Happy
onu basmak için silklen aınan özel kanat veya cadı elbisesi olması lazım bende yok Sad
AMA BAK BAŞTAN SÖLİYEYİM "MASKE,EARTH GHOST KAFASI" OLMUYO SİLKLEN ALINAN ÖZEL KIYAFETLERDE OLUYO BEN ÖRNEK GÖSTERDİM Wink
Tamamda Kardesim Alan Arkadaslar Zaten O Özellikler İcin Alıyor extraokk
bilmeyenler için söylemiştim Rolling Eyes
Paylasım İcin Tşkler Ama Editleyim Altına Silkle Alınan İtemler İcin Gecerlidir Dei yazarsan Millet Heyecanlanıp Earth Maskesine Hp mp Basmaya Kalkmaz extraokk Mr. Green Sahsen denedim yani Embarassed mucX Twisted Evil
bu car kımınse 29 lvl olmus dowhanga gelmıs cantakı 2 cı sayfayı acmamıs botta kasan ne kadar cantada yerın varsa o kadar ıyı
bu car kımınse 29 lvl olmus dowhanga gelmıs cantakı 2 cı sayfayı acmamıs botta kasan ne kadar cantada yerın varsa o kadar ıyı
zamanında yapamyı unuttum şimdide yapayım diyom çıkmıyo Sad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap