Icerige atla
Extraloob

Bizde Başladık Bakalım

· 13 Replies · 2.2K views
Q
Quattro OP ⭐ 19y
Gündüzleri işte olduğum için charlara bakamıyorum o yüzden sabit pt ye girmem zor oluyor ve insanlara bir nevi söz vermiş oluyorsun yerine getirememekte beni üzerdi bende en iyisi kendi pt kurayım dedim ve charları kasmaya başladım.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

04,03,2011

- Resim Silinmiş.
13 Replies
R
Ramplode ⭐ 16y
h.o insanın kendi ptsi gibisi yok 🍿
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Ohannesssss yeni bir Düzceli mı doğuyor tebrikler hacim güzel is bende Academy Buffy kasmak istiyorum dur bakalım...
K
Kai ⭐ 18y
Hayırlı olsun,110 uda görürsün inş.
E
Extrowe ⭐ 16y
Ohannesssss yeni bir Düzceli mı doğuyor tebrikler hacim güzel is bende Academy Buffy kasmak istiyorum dur bakalım...

Oyun golduna veya gerçek para ile 90 level bir wizard al abi günde rahat 5 mezun verirsin sistem basit onglarda 29 yapıp 37 hunlara gideceksin hunlarda 34 yapıp ordan direk penonlara gidip ticketleri basıyorsun.3-4 günde 550 honor kastım ben 87 wizard ile.
A
arveleson ⭐ 17y

Onun yerini tutmak zor 🙏
Q
Quattro OP ⭐ 19y

Yok hacım bizim okadar yukseklerde gözümüz yok adam king zaten.

PS: Server Caspian. 🤤
D
Abiii bizden habersiz neler yapıyorsun 😊 Özlettin kendini bir ara gözük lütfen yani 😊
L
Lrd ⭐ 17y

Oyun golduna veya gerçek para ile 90 level bir wizard al abi günde rahat 5 mezun verirsin sistem basit onglarda 29 yapıp 37 hunlara gideceksin hunlarda 34 yapıp ordan direk penonlara gidip ticketleri basıyorsun.3-4 günde 550 honor kastım ben 87 wizard ile.

aynen hatta sağlam wizardsa günde 10 mezun ble werebiliyosun. (24Saatte 😄 )
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Partideki bütün charlara mukayet olmak kolay iş değil. Biz 2 kişi kalkamadık altından.
Kolay gelsin. ^^
R
Rochas ⭐ 16y
Kolay gelsin ^^
Q
Quattro OP ⭐ 19y
Partideki bütün charlara mukayet olmak kolay iş değil. Biz 2 kişi kalkamadık altından.
Kolay gelsin. ^^

Evet zor olacak gibi ama itemleri iyi tutarsam sanırsam sağlıklı bir pt yapabilirim birde düşük level mobda kasmak daha mantıklı.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Kolay gelsin. ^^

Evet zor olacak gibi ama itemleri iyi tutarsam sanırsam sağlıklı bir pt yapabilirim birde düşük level mobda kasmak daha mantıklı.

Hocam o hataya düşme. Eu parti kendinden düşük lv moblarda kasmaz. Bunun mantığı yok. ^^

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: