Icerige atla
Extraloob

Biri Yanıtlasın Wizz De hatayla Strye Verdim

· 15 Yanıt · 4.8K görüntüleme
D
darkwolfer11 OP ⭐ 16y
Ben Sp farm yapıodum wizz e. Hatayla str ye verdim 3 tane
Diğer hepsini Int e verdim ne yapcam!!!
15 Yanıt
A
sil o charı 😄
E
Extrowe ⭐ 16y
İşin başındaysan baştan başla derim ama 2milyon kasmışkende en baştan başlamak olmaz,1milyon+ kastıysan 110 olunca itemlere bol int bas açığı kapat 😘
X
xcorelli ⭐ 18y
3 str den bisey olmaz
C
Cobalt ⭐ 18y
Hiçbirşey olmaz benim wizdede 4 str vardı 😉
D
darkwolfer11 OP ⭐ 16y
ok silmiom
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
biz böyle charlara yandan yemiş char diyoruz 😜
*
*Just4Fun ⭐ 17y
biz böyle charlara yandan yemiş char diyoruz :P

[horny21 biggrint1 summer3:
J
biz böyle charlara yandan yemiş char diyoruz :P

😁 bende bi ara (europen yeni açıldığında) zevk için açmıştım str wiz bakıyım nasıl olcak diye 15 lwl e kadar güzel ama sonra ne tam bi str char oluyo ne de tam olarak bi wiz oluyo ilginç bi denyim 😁
X
xxkervanxx ⭐ 15y
40 50 lvl arası bi görew tam hatırlamıyorum ama dowhang potçudan alınıyor verdiğin str ıntleri sıfırlıyor o görewi alıp yaparsan düzelecektir.
C
castiel40 ⭐ 15y
50 lvlden düşüksen benim tavsiyem 47 lvldeki stat sıfırlama görevini yap
R
50 LvL den Düşük İsen 47 LvL de Alınan Stat Sıfırlama Görevi Var Çok Kısa Sürede Tamamlanıyor Yap Bütün Statlarını Sıfırla Ondan Sonra Charı Full Str de Yapabılırsın, Full İnte 😄 "Jangan Potçuya Gidip Görevler Kısmına Girin Ordanda Downhang Cave Bölümüne Gelin Size Bi Taş Vericek Onu Cave Girişinin Tam Önünde Açmanızı İstiyor. Açınca Tekrar Potçuya Gidip Görevi Verin. Karşılığında 1 Tane Pot Gibi Birşey Verecek. Üzerine Tıklayınca Verdiğiniz (Sizin Verdiğiniz Sadece) Bütün Statları Sıfırlıyor" Kolay Gelsin :)) "
D
djfko ⭐ 18y
konu hortlamış
7
724BOTTING ⭐ 15y
Zaten artık item mall'a stat sıfırlama itemleri geldi. 40-50 lvl arası isen görev var onun verdiği itemle stat sıfırlayabilirsin.
M
Adam 120 lv oldu +12 legend set dizdi. 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: