Ben Sp farm yapıodum wizz e. Hatayla str ye verdim 3 tane
Diğer hepsini Int e verdim ne yapcam!!!
Biri Yanıtlasın Wizz De hatayla Strye Verdim
· 15 Yanıt · 4.8K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
A
AdrianaLima
⭐ 16y
sil o charı 😄
İşin başındaysan baştan başla derim ama 2milyon kasmışkende en baştan başlamak olmaz,1milyon+ kastıysan 110 olunca itemlere bol int bas açığı kapat 😘
3 str den bisey olmaz
Hiçbirşey olmaz benim wizdede 4 str vardı 😉
ok silmiom
biz böyle charlara yandan yemiş char diyoruz 😜
biz böyle charlara yandan yemiş char diyoruz :P
[horny21 biggrint1 summer3:
J
JusT_FoR_FuN
⭐ 16y
biz böyle charlara yandan yemiş char diyoruz :P
😁 bende bi ara (europen yeni açıldığında) zevk için açmıştım str wiz bakıyım nasıl olcak diye 15 lwl e kadar güzel ama sonra ne tam bi str char oluyo ne de tam olarak bi wiz oluyo ilginç bi denyim 😁
X
xxkervanxx
⭐ 15y
40 50 lvl arası bi görew tam hatırlamıyorum ama dowhang potçudan alınıyor verdiğin str ıntleri sıfırlıyor o görewi alıp yaparsan düzelecektir.
50 lvlden düşüksen benim tavsiyem 47 lvldeki stat sıfırlama görevini yap
R
recaiyilmaz
⭐ 15y
50 LvL den Düşük İsen 47 LvL de Alınan Stat Sıfırlama Görevi Var Çok Kısa Sürede Tamamlanıyor Yap Bütün Statlarını Sıfırla Ondan Sonra Charı Full Str de Yapabılırsın, Full İnte 😄 "Jangan Potçuya Gidip Görevler Kısmına Girin Ordanda Downhang Cave Bölümüne Gelin Size Bi Taş Vericek Onu Cave Girişinin Tam Önünde Açmanızı İstiyor. Açınca Tekrar Potçuya Gidip Görevi Verin. Karşılığında 1 Tane Pot Gibi Birşey Verecek. Üzerine Tıklayınca Verdiğiniz (Sizin Verdiğiniz Sadece) Bütün Statları Sıfırlıyor" Kolay Gelsin :)) "
konu hortlamış
7
724BOTTING
⭐ 15y
Zaten artık item mall'a stat sıfırlama itemleri geldi. 40-50 lvl arası isen görev var onun verdiği itemle stat sıfırlayabilirsin.
M
MelancholyMan
⭐ 17y
Adam 120 lv oldu +12 legend set dizdi. 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap