hocam european char açayım dedim ama chn den cok farklı hicbirşey anlamadım . bana atağı iyi nukeci gibi bir yapılandırma tavsiye edin onu yapayım ve statları nasıl vermem gerektiğinide söylerseniz süper olur 😳 🙏
biri bir yardım etsin karar veremiyorum :)
· 11 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Cold+Fire+Bacheon Full int veya Hybird (1,5-8,5) char tavsiye ederim.
G
gokhan2413
⭐ 19y
wizard aç full int ver
Colf+Fire+Bicheon Çok Saçma Zaten Bladersın Defansa Hiç Gerek Yok Hele Hele Full İnt Olması Sence Bu Charı Baştan Kasma Bence 😁 ve Hızlı Olmalısın Fire(imbue)+Light+Bicheon Yakışır...
G
gokhan2413
⭐ 19y
adam eu char istiyor yoksa ben mi yanlış okuyorum
hocam european char açayım dedim ama chn den cok farklı hicbirşey anlamadım . bana atağı iyi nukeci gibi bir yapılandırma tavsiye edin onu yapayım ve statları nasıl vermem gerektiğinide söylerseniz süper olur 😳 🙏
nuke = wizard
lakin eu char açarsan emin ol çok zorlanırsın 5 lvl altında kasacaksın olmadık zamanlarda char yatacak of ki ne offf xbow aç bari 😜
bacheon ne 😊 bıcheon ayrıca 1.5-8-5 hybird açıklamasıda çok açıklayıcı olmuş 😊 herkez anlamıştır !
bacheon ne 😊 bıcheon ayrıca 1.5-8-5 hybird açıklamasıda çok açıklayıcı olmuş 😊 herkez anlamıştır !
o önerisini yazmış anlamıyorsa sorabilir bu konuyu açanı ilgilendirir seni ilgilendirmez 😘
N
NightStalker
⭐ 19y
o önerisini yazmış anlamıyorsa sorabilir bu konuyu açanı ilgilendirir seni ilgilendirmez 😘
🤝
Düzeltme için teşekkürler ayrıca 15 level str 85 level int verilecek demektir tabi bu metin 100 mastery level varken açılmıştı ama neyse summer1:
İlk 20 level full str ver devamı full int olsun.
Light-Cold-Bicheon Char aç hem pvp hem uniq için ideal ve kendi levelinin üstünde sorunsuz kasıyor.
Ps: Denedim gördüm çoğu kişi buildimi sordu
Light-Cold-Bicheon Char aç hem pvp hem uniq için ideal ve kendi levelinin üstünde sorunsuz kasıyor.
Ps: Denedim gördüm çoğu kişi buildimi sordu
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap