Icerige atla
Extraloob

biri bir yardım etsin karar veremiyorum :)

· 11 Yanıt · 1.7K görüntüleme
P
papamidnite OP ⭐ 19y
hocam european char açayım dedim ama chn den cok farklı hicbirşey anlamadım . bana atağı iyi nukeci gibi bir yapılandırma tavsiye edin onu yapayım ve statları nasıl vermem gerektiğinide söylerseniz süper olur 😳 🙏
11 Yanıt
Q
Quattro ⭐ 19y
Cold+Fire+Bacheon Full int veya Hybird (1,5-8,5) char tavsiye ederim.
G
gokhan2413 ⭐ 19y
wizard aç full int ver
M
Metover ⭐ 18y
Colf+Fire+Bicheon Çok Saçma Zaten Bladersın Defansa Hiç Gerek Yok Hele Hele Full İnt Olması Sence Bu Charı Baştan Kasma Bence 😁 ve Hızlı Olmalısın Fire(imbue)+Light+Bicheon Yakışır...
G
gokhan2413 ⭐ 19y
adam eu char istiyor yoksa ben mi yanlış okuyorum
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hocam european char açayım dedim ama chn den cok farklı hicbirşey anlamadım . bana atağı iyi nukeci gibi bir yapılandırma tavsiye edin onu yapayım ve statları nasıl vermem gerektiğinide söylerseniz süper olur 😳 🙏

nuke = wizard

lakin eu char açarsan emin ol çok zorlanırsın 5 lvl altında kasacaksın olmadık zamanlarda char yatacak of ki ne offf xbow aç bari 😜
D
deniz4121 ⭐ 16y

bacheon ne 😊 bıcheon ayrıca 1.5-8-5 hybird açıklamasıda çok açıklayıcı olmuş 😊 herkez anlamıştır !
E
Extrowe ⭐ 16y

bacheon ne 😊 bıcheon ayrıca 1.5-8-5 hybird açıklamasıda çok açıklayıcı olmuş 😊 herkez anlamıştır !

o önerisini yazmış anlamıyorsa sorabilir bu konuyu açanı ilgilendirir seni ilgilendirmez 😘
N

o önerisini yazmış anlamıyorsa sorabilir bu konuyu açanı ilgilendirir seni ilgilendirmez 😘

🤝
Q
Quattro ⭐ 19y

Düzeltme için teşekkürler ayrıca 15 level str 85 level int verilecek demektir tabi bu metin 100 mastery level varken açılmıştı ama neyse summer1:
B
B7B ⭐ 16y
İlk 20 level full str ver devamı full int olsun.
Light-Cold-Bicheon Char aç hem pvp hem uniq için ideal ve kendi levelinin üstünde sorunsuz kasıyor.

Ps: Denedim gördüm çoğu kişi buildimi sordu

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: