Icerige atla
Extraloob

Biri Bana Bir 'DUR' Desin

· 32 Yanıt · 2.8K görüntüleme
R
Rhea OP ⭐ 19y
macrocheck arkadaşımız forum oyunlarında çok post kasan üye demişti haklıdır diye düşündüm ve forum oyunlarının ilk sayfasına bakıp 2 ss çektim
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
(Sağ tarafa bakın)
Not:Bu çözüm BAN dan başka bişey olsun lütfen 🍺
32 Yanıt
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Tamam ozaman uyarı ile başlayalım ne dersin?
P
Presence ⭐ 19y
neden bu post kasma sevdası anlamıoum kasınca noluo adminlikmi veriolar paeamı veriolar sana ph yle 1 gecemi veriolar yoo öle gereksiz işi oluo bazen bazı fun club yada özel üyeler için vb.. şeyler için lazım oluo açıkcası boş iş yani
J
Journalist ⭐ 19y
ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum helal olsun 😁 😁 😁 😁 🎅
S
SnowFlake ⭐ 18y
DUR! lol
içindeki çocuk oyun oynamayı çok seviyor sanırım 😜
Windy
Windy ⭐ 19y
dur

dedim 😉
S
Scratch1 ⭐ 18y
Post kasarak elinize ney geçtiğini merak ediyorum doğrusu.
Ayrıca;
Çözüm yolu sadece kendinsin.
R
Rhea OP ⭐ 19y
evet post kasmak bana bişey kazandırmıcak biliyorum
Tamam ozaman uyarı ile başlayalım ne dersin?

iyi olur
içimdeki çocuk oyun oynamayı çok seviyor galiba ben biraz off topicten uzaklaşayım okan abi burasını görmesin olan bana olur

saol sana 10 defa helal olsun
S
Scratch1 ⭐ 18y
@fukifurki
Bana kalırsa uyarı almana gerek yok.Sadece oynamak istemiyorum dersin ve forum oyunlarına girmessin.Bir süre sonra alışırsın merak etme.
C
ChrsNYC ⭐ 18y
valla iş post sayısında bitmiyor önemli olan kişilik ben 30-35 postum varken sözlük yazarı olmuştum^^
T
Tarantella ⭐ 19y

fukifurki ve arko..post kasınca elinize ne geçiyor anlamıyorum..umarım bi marifet oldugunu düşünmüyorsunuzdur..ve size söylemek istiyorum..durun artık lütfen..
P

fukifurki ve arko..post kasınca elinize ne geçiyor anlamıyorum..umarım bi marifet oldugunu düşünmüyorsunuzdur..ve size söylemek istiyorum..durun artık lütfen..

ARKO'da da aynı muhabbet var. Hâlâ duruyormu bilmiyorum imzasında en çok post kasan üye falan yazıyordu. Lafım meclisten dışarı kimse alınmasın ama her topice cevap vermek zorunda değilim ya da bilip bilmeden her konuya da atlayamam. Daha 400lerdeyim - ki ne kadar zamandır üyeyim yani... Bende anlamadım gitti bol bol yazınca ne oluyo 🤔 ☕
X
XER0 ⭐ 19y
ARK0 Burda ne yaptı şimdi ??

T
Tarantella ⭐ 19y
polgara'nın dedigi gibi sözümüz meclisten dışarı..
fakat bu post kasma olayı bi zamandan sonra çok itici geliyor.
yani dayanamıyorum o ismi her başlık altında görmeye ben..
hadi güzel,ögretici bi yorum yapsa canım feda,bizleri aydınlatmış olur..
ama inanın ki yorumlar da çok boş.
A
aPolyannA ⭐ 19y
Daha önce uyarı almışsın 1, üstüne burda gelmiş marifet gibi gösteriyosun 2, üstüne Old School´sun 3, bir tane daha uyarı aldın 4!
P
ARK0 Burda ne yaptı şimdi ??

Üstüne basarak söyledim. Ben sadece ilgimi çeken , bana hitap eden konularda yorum yapmaya özen gösteriyorum.
😄 , 😁, 😜 , güzel , hoş , vs vs bana göre yorum değil. Öyle bir konu olur diyecek laf bulamazsın gülersin ama her konuya atlayıp günde 50-100 civarında post kasmak marifet değil bence.
+ Bunları genel olarak söylediğimi belirttim bkz:
Lafım meclisten dışarı kimse alınmasın ama her topice cevap vermek zorunda değilim ya da bilip bilmeden her konuya da atlayamam.
D
drotalion ⭐ 19y
sana o kadar basit bir çözüm sunacağıki 😉

Paylaşım yapmak istediğin şeyleri bir konuya toplamak amaçlı önce bir world dosyasında aç, sonra hepsini bir kou altında paylaş 😉
S
Scratch1 ⭐ 18y
@Majestic
Tamam istediği yerde kasabilir abi birşey demiyoruz ama öyle konulara sadece 😜, 😎 , 😈 ,
sağol,teşekkürler gibi mesajlar yazılması hoş olmuyor.Tarentellanın dediği gibi bizi aydınlatabilecek mesajlar,yorumlar yapsa daha hoş olmazmı ?
Ps:Yeri geldiğinde bizde güleriz.Yeri geldiğinde bizde teşekkür,sağol yazarız ama herzaman ve her topic'de yapmayız bunu.
A
Audrey ⭐ 19y
bence berbat bi konu ve bnu kendin dile getiriyosun

banlanmasını istiyorum....
T
TitusPullo ⭐ 19y
Dur.

ha işte aynen dur diyorum. Oldu mu? Başlığa hitaben. Durmassan banlayacam yeterince net galiba söylediklerim.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: