U Unforgiven OP ⭐ 17y 16 yil once (düzenlendi) #1 Videolu Anlatım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
E E.Cartman ⭐ 17y 16 yil once #2 http://www.youtube.com/watch?v=O9XeJP7FkC8 Konuna eklersen güzel olur. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Unforgiven OP ⭐ 17y 16 yil once #3 videoları ekleyeceğim konulara 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Alekto ⭐ 17y 16 yil once #4 saol ps: ban yeme ihtimali varmı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Advance ⭐ 18y 16 yil once #5 saol ps: ban yeme ihtimali varmıgören olur ve GM'e bildirirse evet 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Frequency ⭐ 18y 16 yil once #6 İyimiş 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M maxcrazy ⭐ 17y 16 yil once #7 bugun çalıştığını gösteren bi resim - char benimdir 😜 - TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NightStalker ⭐ 19y 15 yil once #8 bug artık çalışmıyor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F fatalhere ⭐ 16y 15 yil once #9 eet çalştığı zmanlar iyiydi:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kaanoy ⭐ 16y 15 yil once #10 bug artık çalışmıyorNeden caLısmıyoR TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
EfsaneSro ⭐ 18y 15 yil once #11 çalışmıyor :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PR3STIG3 ⭐ 16y 15 yil once (düzenlendi) #12 Videolu Anlatım yalnız bişey dikkatimi cekti İmzandaki chara baktım rev6da Msg: cok ilgimi cekti :p Last Msg kardeslerim beni kasacak birini ariyorum ezmeyim yardim edin imzandaki charı yazınca bu cıkıyor haha xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil