Freeturcta emeğimle kastığım puanları çekemeyip opluğumu kullanıp puan kastığımı sananlar yüzünden oyunu bırakıyorum umarım başınız göğe ermiştir...
Bıraktım...
· 5 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
M
MatthewMitchell
⭐ 19y
sen Bilirsiin Karar Senin sonuçta ama en ufak bir laf yiyince vaz geçeceksen bi anlamı kalmaz opluğun. 🙄
Hello world
sen Bilirsiin Karar Senin sonuçta ama en ufak bir laf yiyince vaz geçeceksen bi anlamı kalmaz opluğun. 🙄
en ufak laf mı.. msnde bi ton diyodun ☕
M
MatthewMitchell
⭐ 19y
en ufakından bir tonuna kdr.Srodaki gm ler snn gibi milletin ettiği lafları aldırsalardı köprüden atlarlardı.adamların ne anası kalıyo ne bacısı 🍺
Hello world
en ufakından bir tonuna kdr.Srodaki gm ler snn gibi milletin ettiği lafları aldırsalardı köprüden atlarlardı.adamların ne anası kalıyo ne bacısı 🍺
ben edilen lafları değil benim emeğimle kastığım puanı çekemeyenlerden ve kendini bişey sanan op tarafından banlandığım için oyunu bırakıyorum ☕
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap