Icerige atla
Extraloob

Bıraktım...

· 5 Yanıt · 3.0K görüntüleme
A
Aesify OP ⭐ 18y
Freeturcta emeğimle kastığım puanları çekemeyip opluğumu kullanıp puan kastığımı sananlar yüzünden oyunu bırakıyorum umarım başınız göğe ermiştir...
5 Yanıt
M
sen Bilirsiin Karar Senin sonuçta ama en ufak bir laf yiyince vaz geçeceksen bi anlamı kalmaz opluğun. 🙄
Hello world
A
Aesify OP ⭐ 18y
sen Bilirsiin Karar Senin sonuçta ama en ufak bir laf yiyince vaz geçeceksen bi anlamı kalmaz opluğun. 🙄

en ufak laf mı.. msnde bi ton diyodun ☕
M

en ufakından bir tonuna kdr.Srodaki gm ler snn gibi milletin ettiği lafları aldırsalardı köprüden atlarlardı.adamların ne anası kalıyo ne bacısı 🍺
Hello world
A
Aesify OP ⭐ 18y

en ufakından bir tonuna kdr.Srodaki gm ler snn gibi milletin ettiği lafları aldırsalardı köprüden atlarlardı.adamların ne anası kalıyo ne bacısı 🍺

ben edilen lafları değil benim emeğimle kastığım puanı çekemeyenlerden ve kendini bişey sanan op tarafından banlandığım için oyunu bırakıyorum ☕

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: