C ChrsNYC OP ⭐ 18y 17 yil once #1 ebru gündeşle jennifer lopez arasındaki 7 fark ne acaba 🙏 🤔 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
W WingsOfWind ⭐ 19y 17 yil once #2 bileklik eksik olmuş olmaz böle 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaHope ⭐ 19y 17 yil once #3 yazılar küpe bilezik 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TitusPullo ⭐ 19y 17 yil once #4 lol. Komedi yahu yorum yok xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y yunusdj ⭐ 19y 17 yil once #5 Ben Bulamadım 🤔 🤔 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leet1 ⭐ 19y 17 yil once #6 Küpe eksik 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Journalist ⭐ 19y 17 yil once #7 Ebru Gündeş in kaşları daha kalkık 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #8 Hehehe Bu Kadar Olmaz Pes Yane TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C ChrsNYC OP ⭐ 18y 17 yil once #9 valla herkez 7 fark aramaya mı çalışıo ne :Pben dalgasına demiştim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tarantella ⭐ 19y 17 yil once #10 valla herkez 7 fark aramaya mı çalışıo ne :Pben dalgasına demiştim :Dbişeyin kolpası çıktı mı 2 resim yanyana getirilip 7 fark sorulur..amaç tamamen geyiktir ama resimler arasında aslında hiç bi fark yoktur..(kolpa olanın sırıtması hariç) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XianHun ⭐ 18y 17 yil once #11 bunu euro kanal , starda cıkarcan 😄 o para yarişmalarında TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #12 Hiçbir şeyde özgün değilmiyiz yahu 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil