Icerige atla
Extraloob

Bir tane daha +10 tuttu :)))))

· 22 Yanıt · 2.3K görüntüleme
I
ironlance OP ⭐ 17y
shieldden sonra buda +10 oldu 😎

+9

+10
22 Yanıt
H
hanry006 ⭐ 16y
İlk Gz Benden sin:
H
hey maşAllah ya biz +5 basamıyoz sen premiumsuz +10 deniyorsun
H
hanry006 ⭐ 16y
174 Elixir la Luck Dressle Nova Blade +4 yapamayan ben [Üst Üste seri Olarak denedim ] seni Tebrık Ederim. 🙄
I
ironlance OP ⭐ 17y
oyuna,oyun gözüyle bakınca herşey yapılıyo 😊 sonuçta premium olunca %100 garanti olcak diye bişey yok biraz olsun şansını arttırıyo 😊 Birde ben direk 1 den +10 falan yapmadım,2h novayı satıp gold + bu 2h'yi +8(+1 adv de basılıydı) olarak almıştım,10 gün önce falan denedim +9 oldu bugünde kısmet +10 oldu 😊 Şimdi adam adv li diye çıkıp laf söylemeye kalkar diye özellikle +9 ken resmini çektim,patlasaydı yine koyucaktım patladığını göstermek için,ben oyun oynuyorum kumar değil 😊
C
Egygt degil npcye satabilirsin:))))
H

Önce yazı yazmayı öğren.Sonrada kime ne yapacağını söyleme..Eğer bir gün +10 basarsan gider npcye satarsın 👍
I
ironlance OP ⭐ 17y

Emin ol bu 2h senden daha değerli,git bi uçurumdan atla,bu eziklik duygusuyla zaten çok yaşamazsın..
Bu adam +10 shield resminede aynı yorumu yapmıştı,kendi bastıklarını göster diyoruz cevap gelmiyor,herhalde 40lvl char kasıp sonra yeni char açan veletlerden buda 😁
C
Ben +basmam canim hazir alirim bide +ile ugrasmam
H

Emin ol bu 2h senden daha değerli,git bi uçurumdan atla,bu eziklik duygusuyla zaten çok yaşamazsın..
Bu adam +10 shield resminede aynı yorumu yapmıştı,kendi bastıklarını göster diyoruz cevap gelmiyor,herhalde 40lvl char kasıp sonra yeni char açan veletlerden buda 😁

Katılıyorum 👍
H

Şuna beceremiyorum desene..
K
KeepinGS ⭐ 16y
Bu aralar fena basılıyor :/ bizim swde +10 ve +9 no adv a gradeler arttı bi bugmu war la 😄
U
güzel 😊
Y
Yabuzaa ⭐ 16y

ok by
C
Coq'Right2 ⭐ 16y
tebrik ederim dostum cok ii iş cıkartmıssın oyunu nasıl oynadıgını gostermissin 😊
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
174 Elixir la Luck Dressle Nova Blade +4 yapamayan ben [Üst Üste seri Olarak denedim ] seni Tebrık Ederim. 🙄

👍
G
Guernica ⭐ 18y

senin şimdi varya ben ta neyse....sakinim
eskiler bilir
X
xcorelli ⭐ 18y

o zaman sen silkroad oynamis sayilmazsin.Hatta oynamiyorsun.
I
IrfanView ⭐ 15y
tebrikler. 😁
G
GNR ⭐ 18y
Yaw bizdeki eskik ne ^^ +6 +7 olmuyor bide sozde lucky dress var gelde şimdi ayar olma 😄
Tebrikler darısı sete inş.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: