E emeqLi_b0w OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Satılıktır 😈 480m fiyat biçtim Server Hera TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S Streetwise ⭐ 19y 17 yil once #2 50 - 60 m geçmez. 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E emeqLi_b0w OP ⭐ 18y 17 yil once #3 sadece gülerim 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S shneZee ⭐ 18y 17 yil once #4 Hayırlı olsun ne diyelim Pyasasını bilsem fiyat söylerdim ama 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Streetwise ⭐ 19y 17 yil once #5 sadece gülerim 😈Ne o 85 + 5 mi +7 mi satıyorsunda 480 m diyorsun,hacım yapma Allah'ını seviyorsan ya. 😆 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E emeqLi_b0w OP ⭐ 18y 17 yil once #6 buna astral immortal 9 blue full %100 crit 10 felan basardım ama lvl i düşük lvl i yüksek olsa bütün paramı harcarım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HellMakers ⭐ 18y 17 yil once #7 güzel canavar xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ __enes__ ⭐ 18y 17 yil once #8 hayırlı olsun ama 64 sun glavie ler 400 m civarı ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HellMagican ⭐ 19y 17 yil once #9 o glave 60 bile etmez hacım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 17 yil once #10 70 Anca TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O odesca ⭐ 18y 17 yil once #11 fena değilde lv düşük işte 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E emeqLi_b0w OP ⭐ 18y 17 yil once #12 ya bişey diyicem ayıp olacak şimdi adamlara yok 70m yok 60m adam 350m verdi bana vermedim biraz önce full blue yaptım 9 tane blue oldu crit 14 bastım 38 silke astral aldım +5 deniycem yarın o zaman görürsünüz ❗ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaWixed ⭐ 19y 17 yil once #13 52 Lv Sun Glavie = 480m 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D destiny ⭐ 18y 17 yil once #14 Sun düştüğünde kafan 1 milyondu herhalde .. taş çatlasın 100M . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cryolite ⭐ 19y 17 yil once #15 ya ne astralı ne immortalı bırak +5 kalsın böyle sat 60-70m eder 😁 +7 yapsan 100m eder yani değmez bence TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tevezx ⭐ 18y 17 yil once #16 güle güle kullan TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RollsRoyce ⭐ 19y 17 yil once #17 999m bence alırlar. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C cLonny ⭐ 18y 17 yil once #18 999m bence alırlar.lol , bir üst degreesi olan 8 degree sun'a bile 999m vermez kimse . Çok fazla salladın k.bakma TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Witch ⭐ 19y 17 yil once #19 Max 60...ne 400 ü TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ __enes__ ⭐ 18y 17 yil once #20 60 70 o kadar da abartmayın 52+5 somlar o fiyatta TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil