Icerige atla
Extraloob

Bir Sorun daha...

· 11 Yanıt · 1.3K görüntüleme
L
loth OP ⭐ 17y
Arkadaşlar benim diplomam kaybolmuştu topic açmıştım bugün okula gittim müdürle konustum adam dalga geçti ne kadar cabuk kaybettin falan dedi 😗

Dilekçe yaz dediler yazdım dilekçemi verdim okula diploma vermiyorlarmış diploma yerine geçen bir kagıt verebiliyorlarmış bu kagıt içinde gazeteye diploman kayboldu diye ilan ver dediler ne alaka ben bişey anlamadım yarın tekrar gidicem

lisene git diplomanı iste çıkartsınlar gene sorun değil ^^

Hacım keşke böle kolay olsaydı ek tercihler acıklancak bide cıkarsa ayvayı yicem diploma yok 😢
11 Yanıt
V
Velocia ⭐ 17y
Diplomanı kaybetmen senin suçun 😊 simdi üzülmen yersiz
P
Prada ⭐ 19y
Diploma yerine gecer verecekleri kağıtta..

Ilan olayıda hukuki birşey yani senin diplomani herhangi bir şekilde birilerinin eline geçip kullanmasınlar diye.. Ve senin aynı değeri taşıyan 2 belge kullanmaman için...

Yerel gazeteye gidiyosun diplomanı kaybettiğini ve hukumsuz olduguna dair ilan veriyorsun. Prosedur işleri bunlar
D
destiny ⭐ 18y
ilanı verdikten sonra ilanı saklamayı da unutma,hükümsüz olduğuna dair kanıdın olsun.
L
loth OP ⭐ 17y

Ilan olayıda hukuki birşey yani senin diplomani herhangi bir şekilde birilerinin eline geçip kullanmasınlar diye.. Ve senin aynı değeri taşıyan 2 belge kullanmaman için...

Yerel gazeteye gidiyosun diplomanı kaybettiğini ve hukumsuz olduguna dair ilan veriyorsun. Prosedur işleri bunlar

Ne acayip bişi bunlar ya 🤔

Telefonla verebilrmiyiz ilan 😊
L
loth OP ⭐ 17y
ilanı verdikten sonra ilanı saklamayı da unutma,hükümsüz olduğuna dair kanıdın olsun.

İnternete versek daha kolay olur yaf millet internette daha cok takılıyordu 🤘 🎭
L
loth OP ⭐ 17y
Peki diyelim bana o kağıdı vermediler ne yapabilirim ?
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Peki diyelim bana o kağıdı vermediler ne yapabilirim ?

Şikayet et 😜 Milli eğitimee gider bu iş dee 😆
P
Prada ⭐ 19y

Ne acayip bişi bunlar ya 🤔

Telefonla verebilrmiyiz ilan :)

Para ödeyeceksin o ilan için 😉 Aslında acayip değil sen hissi yaklaşıyorsun. düşünsene diplomanı birinin bulduğunu ve gidip birini öldürdüğünü ve diplomanı oraya attığını.. Durduk yere 1.ci dereceden şüpheli olursun işi gücü bırak kendini aklamaya çalış sonra.

Ayrıca o diploma ile neler yapılabiceğini saysam destan olur burda.. O yuzden bu tarz belgeleri kimlik , ehliyet , diploma vs kaybettiginizde ilan verip hukumsuz olduğunu ilk gun yapın.
P
Presence ⭐ 19y

İnternete versek daha kolay olur yaf millet internette daha cok takılıyordu 🤘 🎭

Bu öyle amca oğlunun karısının kocası kayboldu gibi ilan değil yasal bir ilan bunu yayınlaman lazım annen vya babana danış gidip verin ilanı
L
loth OP ⭐ 17y
Tamam arkadaşlarda ilan vermesem okuldan sadece belgeyi alsam olmazmi _? Sonucta kaybolduguna dair belge aldım okuldan

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: