Icerige atla
Extraloob

Bir Sorun

· 15 Yanıt · 1.8K görüntüleme
15 Yanıt
K
KartezyeNX ⭐ 19y
tam sorunu anlayamadım açıkçası :S
_
_TaZMaNiA_ OP ⭐ 19y

tam sorunu anlayamadım açıkçası :S

ben silkroadı açıp masaüstüne geldiğimde herşey eskisinden büyük oluo...

böyleyken yukardaki gibi oluo...
-Resim Silinmiş.
K
KartezyeNX ⭐ 19y
Eğer Ekran Ayarın 1024*768 de Oyundaki Ayar 800*600 felansa ondandır.. ikisininde aynı Olması Lazım
_
_TaZMaNiA_ OP ⭐ 19y
bizim bi arkda faklı ama problem olmuo...
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Silkroad Ve ekrankartını aynı yap 1024*768 gibi
R
Rahatsizim ⭐ 19y
ben de sro da iken masaüstüne dönemiyorum. Rolling Eyes
C
CaN_KsK ⭐ 19y
windows İsareti +d Ye bas Alta alır direk
Q
qker7 ⭐ 19y
eft yhaaa sro yu kendine yada kendini sro ya göre ayarla ama soruna bakılırsa sro dan rahatsız olmşsn oyuna qir "Esc" bas sonra "Options" a qir sora video yha qir pc nin çöznrLk kaöçsa öle yap ikiside aynı oLsunn Wink ama bunn için pc nin ram ii oLması lazım çöznürlk ne kdr artarsa pc kasar habern oLsunn Wink
R
Rahatsizim ⭐ 19y

windows İsareti +d Ye bas Alta alır direk

hmm bak bu çok iyi oldu sağolasın Very Happy
S
sw1ss ⭐ 19y

eft yhaaa sro yu kendine yada kendini sro ya göre ayarla ama soruna bakılırsa sro dan rahatsız olmşsn oyuna qir "Esc" bas sonra "Options" a qir sora video yha qir pc nin çöznrLk kaöçsa öle yap ikiside aynı oLsunn Wink ama bunn için pc nin ram ii oLması lazım çöznürlk ne kdr artarsa pc kasar habern oLsunn Wink

Türkçe yazsan anlıcam ama Wink
C
CaN_KsK ⭐ 19y

hmm bak bu çok iyi oldu sağolasın

Rica ederim
Q
qker7 ⭐ 19y

Türkçe Meali

evet yaa silkroad u kendine yada kendi ayarlarını silkroad a göre ayarla ama soruna bakılırsa silkroad dan rahatsız oLmuşsun oyuna gir "Esc" bas sonra "Options" a gir ordan "Video" yha gir pc nin ekran ayarların kaçsa ikisinide aynı yap;) ama çözürlük ne kadar büyürse bilgisayarda o kdar çok kasar habern olsun Wink

buNun neyinden anLamıonzz bilmiom Confused
S
sw1ss ⭐ 19y

Türkçe Meali

evet yaa silkroad u kendine yada kendi ayarlarını silkroad a göre ayarla ama soruna bakılırsa silkroad dan rahatsız oLmuşsun oyuna gir "Esc" bas sonra "Options" a gir ordan "Video" yha gir pc nin ekran ayarların kaçsa ikisinide aynı yap;) ama çözürlük ne kadar büyürse bilgisayarda o kdar çok kasar habern olsun Wink

buNun neyinden anLamıonzz bilmiom Confused

Anlattığını ne olduğunu biliorm
Sadece;
eft yhaaa qir kaöçsa
Biraz garip kelimeler de^^-
P
Police ⭐ 19y
ne dir sorun yaw Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: