Bir Sorun
· 15 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
K
KartezyeNX
⭐ 19y
tam sorunu anlayamadım açıkçası :S
tam sorunu anlayamadım açıkçası :S
ben silkroadı açıp masaüstüne geldiğimde herşey eskisinden büyük oluo...
böyleyken yukardaki gibi oluo...
-Resim Silinmiş.
K
KartezyeNX
⭐ 19y
Eğer Ekran Ayarın 1024*768 de Oyundaki Ayar 800*600 felansa ondandır.. ikisininde aynı Olması Lazım
bizim bi arkda faklı ama problem olmuo...
Silkroad Ve ekrankartını aynı yap 1024*768 gibi
R
Rahatsizim
⭐ 19y
ben de sro da iken masaüstüne dönemiyorum. Rolling Eyes
windows İsareti +d Ye bas Alta alır direk
eft yhaaa sro yu kendine yada kendini sro ya göre ayarla ama soruna bakılırsa sro dan rahatsız olmşsn oyuna qir "Esc" bas sonra "Options" a qir sora video yha qir pc nin çöznrLk kaöçsa öle yap ikiside aynı oLsunn Wink ama bunn için pc nin ram ii oLması lazım çöznürlk ne kdr artarsa pc kasar habern oLsunn Wink
R
Rahatsizim
⭐ 19y
windows İsareti +d Ye bas Alta alır direk
hmm bak bu çok iyi oldu sağolasın Very Happy
eft yhaaa sro yu kendine yada kendini sro ya göre ayarla ama soruna bakılırsa sro dan rahatsız olmşsn oyuna qir "Esc" bas sonra "Options" a qir sora video yha qir pc nin çöznrLk kaöçsa öle yap ikiside aynı oLsunn Wink ama bunn için pc nin ram ii oLması lazım çöznürlk ne kdr artarsa pc kasar habern oLsunn Wink
Türkçe yazsan anlıcam ama Wink
hmm bak bu çok iyi oldu sağolasın
Rica ederim
Türkçe Meali
evet yaa silkroad u kendine yada kendi ayarlarını silkroad a göre ayarla ama soruna bakılırsa silkroad dan rahatsız oLmuşsun oyuna gir "Esc" bas sonra "Options" a gir ordan "Video" yha gir pc nin ekran ayarların kaçsa ikisinide aynı yap;) ama çözürlük ne kadar büyürse bilgisayarda o kdar çok kasar habern olsun Wink
buNun neyinden anLamıonzz bilmiom Confused
Türkçe Meali
evet yaa silkroad u kendine yada kendi ayarlarını silkroad a göre ayarla ama soruna bakılırsa silkroad dan rahatsız oLmuşsun oyuna gir "Esc" bas sonra "Options" a gir ordan "Video" yha gir pc nin ekran ayarların kaçsa ikisinide aynı yap;) ama çözürlük ne kadar büyürse bilgisayarda o kdar çok kasar habern olsun Wink
buNun neyinden anLamıonzz bilmiom Confused
Anlattığını ne olduğunu biliorm
Sadece;
eft yhaaa qir kaöçsa
Biraz garip kelimeler de^^-
ne dir sorun yaw Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap