Icerige atla
Extraloob

Bir Sorum Var...

· 3 Replies · 1.3K views
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Benim İsrodaki Kredim Yarın Bugün Bitecek Son 1 Kredim Kaldığında Ben Botla Login Olsam Yani 0 1 Krediyide Kullansam Bana 2 Saatlik Bir Kasma Hakkı Veriyor...

Benim Bildiğime Göre Benim Bot Şifremi İdmi Giren Herkeze Bu 2 Saatlik Kasma Hakkını Veriyor ?

Eğer Öyleyse Paylaşayaım 2 Saat Kasarsınız mucX Soft Moddan Daha Uzun Hiç Değilse santam santam
3 Replies
X
Xanthos ⭐ 19y
iyi güzel de , senin bot account'un bloke olursa ??

Sitem etmeye kalkarsın sonra.Hesabım banlandı diye. Rolling Eyes
Mantıksız geliyor bana senin dediğin. Neden dersen. Aynı bot acc ve pw ile bir sürü IP'den giriş yapılıyor.Sence bunu fark etmeleri ne kadar sürer? Siz oyundayken de botunuz ağaç gibi donup kalacak.

Ayrıca kredin bittiğinde teleport olmazsan istediğin kadar kasabilirsin.Teleport olduğun an kredin sıfıra iner ve Auto Training kapanır diye biliyorum..
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

iyi güzel de , senin bot account'un bloke olursa ??

Sitem etmeye kalkarsın sonra.Hesabım banlandı diye. Rolling Eyes
Mantıksız geliyor bana senin dediğin. Neden dersen. Aynı bot acc ve pw ile bir sürü IP'den giriş yapılıyor.Sence bunu fark etmeleri ne kadar sürer? Siz oyundayken de botunuz ağaç gibi donup kalacak.

Ayrıca kredin bittiğinde teleport olmazsan istediğin kadar kasabilirsin.Teleport olduğun an kredin sıfıra iner ve Auto Training kapanır diye biliyorum..

Diyorum ki Kredim Bitecek 1 Kredim Kalacak O Krediyide Kullanacağım 2 Saatlik Bir Kasma Süresi Verecek . Yani Bende Hiç Kredi Kalmıcak Ama 2 Saatlik Bir Kasma Sürem Olacak...

Bot Accountu Banlansa Nolur Banlanmasa Nolur Zaten Kredi Yok İçinde Very Happy

Fark Etmeleri 2 Saatten Uzun Sürsün O Bize Yeter Wink

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: