Arkadaşlar çıldırmak üzereyim msnden bi arkadaş tutturduda monster scroll ile benim bir arkadaşım janganın önünde TG çıkarttı diyor. Bende yok öyle birşey diyip ikna etmeye çalışıyorum ama yok illede idda bunun doğruluğunu yada yanlışlığını bana söylermisiniz inansın bana?
Bir sorum olacak
· 9 Yanıt · 887 görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Arkadaşın biraz fazla sallamış 😊
Monster scrool dediğin monster masksa zaten onda bir tek general canavarlarda işe yarıyor..
Monster scrool diye bi şey varsa biri bana anlatsın bilmiyorum.. 😊
Monster scrool diye bi şey varsa biri bana anlatsın bilmiyorum.. 😊
Monster scrool dediğin monster masksa zaten onda bir tek general canavarlarda işe yarıyor..
Monster scrool diye bi şey varsa biri bana anlatsın bilmiyorum.. :)
Var.Monster scroll canavar çıkartmaya yarıyor.Kaç kişi isen o kadar çıkıyor.Örn:8/4 kişisin 4 tane çıkar.8/8 ise 8 tane çıkar.Genelde monster scroll çıkartan kişinin levelinde yada birkaç level üstünde çıkar.ASLA UNİQ ÇIKMAZ Çıkan canavar GP gibidir
ASLA UNİQ ÇIKMAZ Çıkan canavar GP gibidir
_
_AnTiPaTicK_
⭐ 17y
_
_AnTiPaTicK_
⭐ 17y
Arkadaşlar çıldırmak üzereyim msnden bi arkadaş tutturduda monster scroll ile benim bir arkadaşım janganın önünde TG çıkarttı diyor. Bende yok öyle birşey diyip ikna etmeye çalışıyorum ama yok illede idda bunun doğruluğunu yada yanlışlığını bana söylermisiniz inansın bana?
o arkadaşına sorsana tg yi görmüşmü hiç ^^
Arkadaşın ''High on alcohol'' olmuş biraz..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap