Arkadaşlar Ben Off Topic'e Bux.to Hileleri diye bir konu açmıştım ama silinmiş... Kuralları Tekrar Tekrar okudum ama bunun yasak olduğunu gösteren herhangi bir şey yok. Bakıns adece hileleri veriyordum. Yani lişnk falan vermedim. Konumun geri alınmasını istiyorum...
Bir Şikayette bulunacam...
· 14 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
ayıkla pirincin taşını Rolling Eyes Rolling Eyes iyi bari benim üstüme kalmadı dicem ama konu benim üstümde Cool
Suçluyu asalimm Twisted Evil hangi cani sadist insan yapti bunu Twisted Evil
kurallar belli bux yok sux yok gux adı sanı belli olmayan sitelerden para kazanmaya yonelik her hareket ve ozendiricilik yasak. yarın bir gun adamın teki gelcek sana bu siteyi sorcak sonra konu acacak ya bu siteye girdim ama yapamadım help me pls diye yok arkadas hiçbirine izin mizin yok
her köşe başından böyle topicler çıkıyor ya Yeniş konu mu açiim yani...
viewtopic.php?f=216&t=21532
işte forum kuralları burda öyle bir şey göremedim ben ve bu özendiricilik değil reklam apmıyorum bennnnnnn Mad Mad Mad Mad
viewtopic.php?f=216&t=21532
işte forum kuralları burda öyle bir şey göremedim ben ve bu özendiricilik değil reklam apmıyorum bennnnnnn Mad Mad Mad Mad
boş iş boş reklamla ilgisi yok özendiriyorsun milleti diyor sonra mılletın bı yıgın konu accak dıyor plss yardım yok yaramadım vs vs
o yüzden kapatılıyor Wink
ve yarıca başka konu açma gene editlenir Exclamation
o yüzden kapatılıyor Wink
ve yarıca başka konu açma gene editlenir Exclamation
arkadasım sana yasak diyoruz anlamıyor musun? bazı kurallar yazılı degildir. yazılı olmayan kuralları kulagınıza fısıldarız zamanı gelince bu da onlardan biri kapiş?
ii ya paylaşım yapmak ta yasakmış sadece sömürmek mi gereiyor? sadece modlar mı paylaşım yapabilir... bunun zararını hala anlamadım..(Biraz geri zekalıyım)
haa bide sizin yasak dediğiniz şeyler şunlar: bux.todan para kazanmayı anlatan kendi link ini veren üyelik linkini veren vs konular yasak ... Gerçi ben mi mod öğretecem...
haa bide sizin yasak dediğiniz şeyler şunlar: bux.todan para kazanmayı anlatan kendi link ini veren üyelik linkini veren vs konular yasak ... Gerçi ben mi mod öğretecem...
Bu konuyu galiba yönetimden birisi sabit yapmıstı en son ben öyle hatırlıyorum cünkü her şey anlatılmıstı. Ama yanılıyor olabilirim. Rolling Eyes
@Mumya: Biraz sakin... Wink
@Mumya: Biraz sakin... Wink
sen hiç bir mod un öyle konu açtığını gördün mü Question
sen hiç bir mod un öyle konu açtığını gördün mü Question
Ya sen yeni konular açılacak diyorsan yok yapamadım vs... O zaman bot konuları da olmamalı. çünkü aynı şey
neyse arkadaşlar rahatsız ettiğim için özür dilerim bir daha paylaşım yapmayacağıma söz veriyorum.
box vb. sitelerden nefret ediyoruz konu ile ilgili hiçbir topici açtırmıyoruz açmakta ısrar edenleri de siteden banlıyoruz varmı konuya devam edecek Cool
ben ısrar etmiyorum şu ana kadar bene özndirmekten bahsediorlar direk deyin extraloob gibi Very Happy:D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap