Icerige atla
Extraloob

Bir server ve Clan arıyorum

· 21 Yanıt · 5.0K görüntüleme
I
ImmorTaLGoD OP ⭐ 17y
Arkadaşlar yaklaşık 2 senedir counter oynuyorum.Uzun zaman önce silmiştim pc'mden ve o gün bugündür oynamıyordum.Şimdi indiriyorum.Eğer clan sw'si olan ve genelde maç yapan / turnuvalara katılan bir clan olursa sevinirim.Kafama estikçe girerim.200 kadar maç tecrübem var.
3 kere'de pro turnuva'ya katıldım.
Teklifleri bekliyorum 😎
21 Yanıt
A
Varsa Oyle Bişey Senle beraber kafamız estikçe Haberleşir Maçlara katılırız 😜

Ps:Varsa Oyle server gelmek ısterım acıkcası 😜 ❤️
I
ImmorTaLGoD OP ⭐ 17y
Varsa Oyle Bişey Senle beraber kafamız estikçe Haberleşir Maçlara katılırız 😜

Ps:Varsa Oyle server gelmek ısterım acıkcası 😜 ❤️

Olmadı kiralarım bir server ama onu her gün kontrol etmekle vs. uğraşamam^^
B
Brooklyn ⭐ 18y
Bir süre önce server benimdi fakat artık değil . Ama benimmiş gibi saygınlığa sahibim . Şuanlık server online , gelmek istersen beklerim.
212.68.45.42
Clan olarak "TacticaL # " clanına da gelmek istersen buyur 😄 Bu aralar giren çıkan belli değil clana ama 😄 Bu aralar maç pek ayarlayamıyoruz fakat istekler geldikçe gireceğiz .
I
ImmorTaLGoD OP ⭐ 17y
Bir süre önce server benimdi fakat artık değil . Ama benimmiş gibi saygınlığa sahibim . Şuanlık server online , gelmek istersen beklerim.
212.68.45.42
Clan olarak "TacticaL # " clanına da gelmek istersen buyur 😄 Bu aralar giren çıkan belli değil clana ama 😄 Bu aralar maç pek ayarlayamıyoruz fakat istekler geldikçe gireceğiz .

Giriyim bakayım bir^^
Ps:Bir gün vs. atak hacım 🤤
C
Cassandra ⭐ 17y
212.68.45.42

nickin nedir ?
B
Brooklyn ⭐ 18y
212.68.45.42

nickin nedir ?

TacticaL # e[H]ia <Cpt> 🎅

@İmmo
Tabi ki hacım 😄
I
ImmorTaLGoD OP ⭐ 17y
@eHia
Bro girdim servere ama valla hiç hoş bir server değil.
Cerez midir nedir bir adam var.Onu vurunca full slap'liyor 2-3 can bırakınca kesiyor.Yere düşüp ölüyorum :?
A
Bende denıyorum Sxe lazımmı?. 🙄
I
ImmorTaLGoD OP ⭐ 17y
Bende denıyorum Sxe lazımmı?. 🙄

Lazım ama virüs pro kapayıp dene.
A
Denıyorum ama olmuyor bende not defteri davası var 🙄

Ps:Sxe olarak gırınce yukluyor team secerken masaustune atıp sxe ınjected dosyası bulunamadı olusturulsun mu dıyor.? Napcağımı bilmıyorum 🙄
A
Birçok çözüm denedım ama hiçbiri derdime çare olamadı 🙄

Ps:Efkarlıyım 😁
B
Brooklyn ⭐ 18y
@eHia
Cerez midir nedir bir adam var.Onu vurunca full slap'liyor 2-3 can bırakınca kesiyor.Yere düşüp ölüyorum :?

Anammm yedim çerezi 😆 Bende kıl oluyorum bro hemen alıyorum sorguya 🕵️
Ben varken girersen kimse birşey yapamaz asayiş berkemal 😄
I
ImmorTaLGoD OP ⭐ 17y
@eHia

Ben varken girersen kimse birşey yapamaz asayiş berkemal :D

Gireceğinde pm^^
B
Brooklyn ⭐ 18y
@eHia

Ben varken girersen kimse birşey yapamaz asayiş berkemal :D

Gireceğinde pm^^

Msn ne güne duruyor 😄
A
Bende sorunumu cozsem bende gelicem de 😜 🙄
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Me2.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
eHia pmlerine bakarsan sevinirim. ^^
O
Old School ⭐ 19y
Eskiler pro server yada rakı balığı öneririm türkiyede saygınlığı olan serverlar sabah bile full durumdalar böyle eş dost serverlarını sevmediğimden orda takılıyorum Ip:212.68.51.51
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Oquz 85.153.27.96 qel 0 lag tertemiz oyun Seni BucaLee , VoyVoDa , yada SweeTChieF klanına alabilirim.1 Hafta içinde top15e girebilrsen ADMİN olursun bnm Nick : SweeTChieF || #LoneLyy#

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: