Icerige atla
Extraloob

Bir Ricam Olacak!

· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme
The47
The47 OP ⭐ 18y
Arkadaşlar mümkünse cep telefonunuzdan 2868 e Van'daki insanlara yardım için boş mesaj atalım. 5 lira ne sizi fakir eder ne de zengin. Telefonunuz boş mesaj göndermiyorsa 1-2 karakter ekleyip göndermeyi deneyin. Bu toplumun bireyleri olarak zor durumda olan insanlarımıza yardımı esirgemeyelim..

Spoiler
Ps: Bağışlar Kızılay'a iletiliyor.
16 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
/Globaldir. 2868 haricindeki kampanyalara aldanıp da pkk ya yardım etmeyin ! Kızılayın numarası 2868 dir.
Special thx to Flexi
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
hemen atıyorum.
T
Önümüzde Deniz Feneri gibi bir örnek varken nakit değilde, mühimmat, erzak paketi, giyecek gönderme taraftarıyım ben.
Belki benim kağıt param bi şekilde döne dolaşa birinin cebine giriyor olabilir.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Pek çok ilde değişik yardım kampanyaları düzenlenmekte. Aklı başında insan zaten neyin ne olduğunu bilip doğru yere doğru yardımı yapacaktır .
[ek #12654]
G
ghost12 ⭐ 17y
Ben ve tanıdıklarıma mesaj attırdım,inşallah yerine gitmiştir.Ama böyle küçük sayılabilecek(İstanbul gibi yerlerle kıyaslayınca) bir yerde olan depremde bile kızılayın ve o bölgeye yardım eden kuruluşların maddi olarak bu kadar zor durumda olmaları beni içten üzüyor.

toplasan 70-100 bina yıkıldı ama daha enkaz altında çıkarılamayanlar var,İstanbul depreminde Türkiye iflas eder,enkaz altında en az 2-3 ay kalır cesetler,valla olacak olan istanbul depreminde sağ kalıp olacakları görmekten,veya enkaz altında yavaş yavaş ölmektense,anında ölmeyi ve o manzaraları,çaresizlikleri görmek istemiyorum ne yazıkki.Şu anda bunları yazarken gözüm yaşlandı ama ne yazıkki doğru bunlar 😞
M
momucu ⭐ 18y
hani daha bi kaç ay önce milyonlarca para erzak vs. mal topladılar şimdi noldu hanii nerde bu millet nerde o insanlar...
Gölcük depremini yaşayan biri olarak herkesin Allah yardımcısı olsun...
K
karakalb ⭐ 19y
Toplu erzak dışında bence güvenirken 2 kere düşünün.
B
Bonkk ⭐ 18y
Gönderdim 🍺
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Hiçbir şekilde yardım göndermiyorum.Önce 1 aylık bebeği varken tekrar hamile kalmamayı öğrensinler sonra yardım istesinler.Sırf devletten çocuk başına yardım parası almak için doğuracak ben de yardım göndereceğim.Yok öyle..
M
Macro ⭐ 19y
Hiçbir şekilde yardım göndermiyorum.Önce 1 aylık bebeği varken tekrar hamile kalmamayı öğrensinler sonra yardım istesinler.Sırf devletten çocuk başına yardım parası almak için doğuracak ben de yardım göndereceğim.Yok öyle..

Aferin.

off-topic-f678/zaytung-tan-depremden-pay-cikartanlara-mesaj-t264646.html
The47
The47 OP ⭐ 18y

Örnek vatandaş.
M
Macro ⭐ 19y

Ayrıca şuku (:
F
fx36 ⭐ 15y

şukunu verdim evlat cicioe2
E
EmmaW ⭐ 19y
5tl yardım yapacağınıza 5tl lik su alın yardım kamyonlarına atın bu mesajların %40 ı devlete vergiye gidiyor diğer %10 unuda operatörler alıyor ve 2,5tl kalıyor geriye 😊
A
Avasin ⭐ 17y

Bırakın artık böyle düşünmeyi nina... En azından bu zamanda bu kelimeler sarf edilmez yardım edilmeyecekse bile...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: