Merhaba ;
Sorun olarak Gördüğüm;
Bir konuda değişiklik yapılmasını istiyorum.Sürekli bazı arkdaslarımız Topic açarken Başlıkları büyük harf yada içeriği büyük harf olmakta bununla beraber tüm sitedeki modlar sanki yarıs varmışcasına konu altında " lütfen başlıgı küçültür müsün" diyorlar.
Çözümüm ;
Konulara Modların başlıgı editleme yetkisi veririlip konuyu değiştiren Mod isimlerini koyarak veya Görsel bir resimle göstererek ayrıca 3 defa tekrarlanınca uyarı cezası olarak 1 hafta uzaklastırma tekrarının devamı halinde sitedem uzaklastırılmasını düşünüyorum.
Fikrinize Saygı Duyuyorum Kararsizin
Bir öneri
· 14 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Önemli olan üyelerin bu durumu farkedip tekrarlamamaları modlar her konuya girip editlemek zorunda değiller.Zaten her topic editlense ne kadar doğru olur bilemem
Önerin güzel, fakat üyeler büyük harfle konu açmanın dikkat çekeceğini sanıyorlar bu yüzden de bu işten vazgeçmezler.Dikkat çekiyorlar fakat olumsuz yönde.
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Sürekli bazı arkdaslarımız Topic açarken Başlıkları büyük harf yada içeriği büyük harf olmakta bununla beraber tüm sitedeki modlar sanki yarıs varmışcasına konu altında " lütfen başlıgı küçültür müsün" diyorlar.
Tarihlerine bak 🍺
Ben konuyu uyarırım , adam ardından konuya bakar beni tınlamadan başka birinin sorusuna cevap verir ya da up mup yazarsa bunu gören başka bi mod SON KEZ uyarır. 2. kez de aynı olay olursa 👋
Sürekli bazı arkdaslarımız Topic açarken Başlıkları büyük harf yada içeriği büyük harf olmakta bununla beraber tüm sitedeki modlar sanki yarıs varmışcasına konu altında " lütfen başlıgı küçültür müsün" diyorlar.
Tarihlerine bak 🍺
Ben konuyu uyarırım , adam ardından konuya bakar beni tınlamadan başka birinin sorusuna cevap verir ya da up mup yazarsa bunu gören başka bi mod SON KEZ uyarır. 2. kez de aynı olay olursa 👋
Çok katısın biraz merhamet eyle.Hemen bana gerek yok önce uzaklaştır sonra banlarsın.
Hemen banlanıcak mı yazıyor orada ☕
Her moderatörün zaten bu gibi yetkileri var. Ama önemli olan bunu konuyu açan üyenin bilincinde olması. Bizim amacımız konuyu düzeltmek değil. Düzeltme bilincini üyelere göstermek,öğretmek 😉
Ben onu bile yapmıyorum. Benim uyarımın altında alakasız bir post gördüğüm gibi kilitliyorum 🎭 👋
Tarihlerine bak 🍺
Ben onu bile yapmıyorum. Benim uyarımın altında alakasız bir post gördüğüm gibi kilitliyorum 🎭 👋
Tarihlerine bak 🍺
Çok katısın biraz merhamet eyle.Hemen bana gerek yok önce uzaklaştır sonra banlarsın.
Dostum şu duruma br açıklık getireyim en iyisi
Uzaklaştırma=Yasaklama
Yasaklama=Banlama 😗
Zaten Pol orada sınırsız banlarım gibisinden bir şey dememiş ya da benim gözümden kaçmış
[F New]Solo Gitarist
Pol orada :bye: yapmış yani hem banlama hem uzaklaştırma anlamına gelebilir.
Ben onu ban farzederek yorum yaptım.
Beklediğim bir cevap alamadım aslında farklı bir bakış açısı getirmeye çalıştınız
Neyse...
Neyse...
Pol orada :bye: yapmış yani hem banlama hem uzaklaştırma anlamına gelebilir.
sanırım sen banlamak ve uzaklaştırmanın aynı anlama geldiğini çözemedin henüz.
Beklediğim bir cevap alamadım aslında farklı bir bakış açısı getirmeye çalıştınızForuma üye olurken Forum kurallarını kabul etmiş sayılırsınız. Forum kurallarında büyük harflerle yazmanın yasak olduğu belirtilmiş durumda. Forum kurallarını okumadığınız için böyle isteklerde bulunuyorsunuz. Önce bi kurallara uyun sonra istek yapın.
Neyse...
Moderatörler hangi birinin başlığını küçültsün? Kurallara uysanız başlık küçültmeye gerek kalır mı?
bence sorun çözülmüştür
bence sorun çözülmüştür
Hangi sorun?
[F New]Solo Gitarist
bir tartışma yaşanıyordu ondan behsettim :S
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap