Icerige atla
Extraloob

Bir kaç imza...

· 12 Yanıt · 2.2K görüntüleme
B
Beijo OP ⭐ 19y
baktım bugün sro'dan hayır yok acayip lag var ben kuruldum ps ye yaptım bişiler ...

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

nasıl olmuş yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen Cool
12 Yanıt
B
BøBa ⭐ 19y
Güzel fakat biraz daha geniş takil yaw X düzlemi 500 falan olsa daha iyi olurdu. yani 500x250 gibi :S

Sayfanıda Transparent yapıp PNG olarak kaydedersen şu beyazlıklar kalkar tam süper olur Wink
B
Beijo OP ⭐ 19y

Güzel fakat biraz daha geniş takil yaw X düzlemi 500 falan olsa daha iyi olurdu. yani 500x250 gibi :S

Sayfanıda Transparent yapıp PNG olarak kaydedersen şu beyazlıklar kalkar tam süper olur Wink

abi kaç kişi bunu dedi fakat transparent olarak acıyorum kaydederken PNG olarak interlacedi seçiyorum ama sonuç nafile yine böyle beyazlıklar oluyor + transparent secince yaptıgın brush adam gibi gözükmüyor çarman çurman gözüküyor arkla planı beyaz açıncamis gibi gözüküyo JasonWalker bi resimli anlatım yapıcaktı bana ama vakit bulamıyor herhalde Rolling Eyes
B
Beijo OP ⭐ 19y
aha yaptım oldu bea Mr. Green
B
BøBa ⭐ 19y
Haha helal popcorn
B
Beijo OP ⭐ 19y

Haha helal popcorn

eyv. extraokk
T
TanerUNER ⭐ 19y
Son 2 Resim Aynı BG - TAvsiyem Bir BG yi bir kere kullan sonra Kullanma Kullan Üzerinde Oynarak Kullan Burda sadece Ctrl+u ile Bg nin Rengi ile oynamıssın ama Güzel Wink
B
Beijo OP ⭐ 19y
daha başka nasıl oynamalar yapabilirimki mesela ?
T
TanerUNER ⭐ 19y
BG nin çeşitli yerlerini keser filter'lerden birisi ile oynaya bilirsin mesela Cool
B
Beijo OP ⭐ 19y
daha filter işlerine girmedim ama yakındır uğraşıcam filterede...
T
TanerUNER ⭐ 19y
Tmm yavas yavas Very Happy diyosun oda ii basarılar dilerim extraokk
B
Beijo OP ⭐ 19y
saol sanada başarılar dilerim sende mod. olursun inş. extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: