Arrow Question Merak ettim gerçekten Rolling Eyes bide ben biraz yaptım da kafa kalmadı bende Laughing
bu PS userlere Allah kolaylık versin mucX
Bir Günde en fazla Kaç imza hazırlanır ??
· 18 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Kişiye göre değişir..
Kişiye göre değişir..
ortalama
birde öyle dandik imzalar değil Mr. Green
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Yaptığın imzaya yapan kişinin ustalığına göre değişir
Yaptığın imzaya yapan kişinin ustalığına göre değişir
mesela sen günde kaç tane yapabilirsin ?
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Ben kendime imza yapmadığımdan öle rekorlarla hiç uğraşmam Mr. Green
Ben kendime imza yapmadığımdan öle rekorlarla hiç uğraşmam Mr. Green
rekor değil sadece günde kaç taneyi kafan kaldırır ? Mr. Green
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
yorumsuz ne bilem kaçtane yapam Mr. Green
yorumsuz ne bilem kaçtane yapam Mr. Green
öff iyi tamam senden cevap çıkmıycak anlaşılan Mr. Green Mr. Green
Game Designer
⭐ 19y
bütün gün müşterilerle uğraşmasam günde yani bütün gün uğraşsam 10 tane fln çıkar Very Happy
hani arada kalk sigara iç sonra markete git cola al fln işte
hayatta bütün günümü imza yaparak geçirmem Very Happy
yapma isteim gelince de acaip yaparım =)
durmadan imza durmadan imzaya
ama dediim gibi şimdi yapma istein gelmedimi imza yapmaya kalkısırsan masa üstünü berbat ederdsin iğrenç çalışmalar çıkar Mr. Green
geçen canım sıtkın açtım ps yi isteklere bakıorm bakıorm ps açık duruo gece vakti elimde sigara sigara içiorm ole sap sap bakıorm sandalyeyle geriye dooru yaslandım tak kafa masaya çarptı ama bi görsen düşüşümle kalkışım aynı anda yataa geçişim Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green Mr. Green
ama dediim gibi şimdi yapma istein gelmedimi imza yapmaya kalkısırsan masa üstünü berbat ederdsin iğrenç çalışmalar çıkar Mr. Green
geçen canım sıtkın açtım ps yi isteklere bakıorm bakıorm ps açık duruo gece vakti elimde sigara sigara içiorm ole sap sap bakıorm sandalyeyle geriye dooru yaslandım tak kafa masaya çarptı ama bi görsen düşüşümle kalkışım aynı anda yataa geçişim Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green Mr. Green
yes.
puahhahahaa fotoroman gibi yazmışsın güzelim ehehehee Twisted Evil Mr. Green extrabeer Laughing Razz
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
bütün gün müşterilerle uğraşmasam günde yani bütün gün uğraşsam 10 tane fln çıkar Very Happy
+8878741
insanın bir imza yapası geldiği zaman onu kimse tutamaz extraokk
Ortaya muhteşem şeyler çıkar.hatta daha snra aa ben mi yaptım bunu der Very Happy
+8878741
Ortaya muhteşem şeyler çıkar.hatta daha snra aa ben mi yaptım bunu der Very Happy
işte dün bana tam da o dediğnden oldu Mr. Green Mr. Green
Game Designer
⭐ 19y
+8878741
işte dün bana tam da o dediğnden oldu Mr. Green Mr. Green
sndemi gece kafanı çarptın Mr. Green Twisted Evil
odam annemin odasından 2 oda uzakta kedi gbi kulaı var nası duyuyo hemende tuş seslerini bi tuşa basacam. bide ellerim titrio gorsen basiim mi basmiiimi die düşünuorm Mr. Green vicut titremesi var vicut bi oyana bi bu yana gene ole bi gece sobayı aliim dedim gece usuorm herkes yattı şindi ben adım adım yataktan kalkma yollarını arıorm bunun kalkması var Twisted Evil yorgan allahtan tüyllü bide köşede etiketi olmasa gıjırtı ypıo bide bnm dişler sızlıo tam yataktan kalkıorm yorgandan ses gelmeye basladı elim ykarda yurganı kaldırmısım yarım saat ses çıkmasın die ole durdum Twisted Evil
dedim tamm uyanmazlar artık tam indiricem kardeşim kıpırdadı. dabi oda hemen soler Evil or Very Mad Mr. Green
yorganı sardı sanki gorseniz karıyı sarıyo Twisted Evil Mr. Green bide arada ses çıkartıo bu kendi kendime olm sus suuus diorm Very Happy her nese pc başına geciorm müzik açıcam kulaklıı takıorm az seste kardeşm uyanıo ne biçim kulak var bunlarda. sabah başımda bagetleri kırsalar uyanmam Very Happy müziide kapatıorm artık en tehlikeli bölüm şimdi oturmussun hersey çok gzl gidio char kasıo allah diosn yarında lvl atlarız nese tam o vakit tarkanım gelio şindi gitmezsem olduuum yerde yaparım gidersem gittiim yerde 2 defa yaparım yani çok karmaşık gece işleri elin ayaın kafan herbi tarafın karışıo Very Happy
yes.
sndemi gece kafanı çarptın Mr. Green Twisted Evil
odam annemin odasından 2 oda uzakta kedi gbi kulaı var nası duyuyo hemende tuş seslerini bi tuşa basacam. bide ellerim titrio gorsen basiim mi basmiiimi die düşünuorm Mr. Green vicut titremesi var vicut bi oyana bi bu yana gene ole bi gece sobayı aliim dedim gece usuorm herkes yattı şindi ben adım adım yataktan kalkma yollarını arıorm bunun kalkması var Twisted Evil yorgan allahtan tüyllü bide köşede etiketi olmasa gıjırtı ypıo bide bnm dişler sızlıo tam yataktan kalkıorm yorgandan ses gelmeye basladı elim ykarda yurganı kaldırmısım yarım saat ses çıkmasın die ole durdum Twisted Evil
dedim tamm uyanmazlar artık tam indiricem kardeşim kıpırdadı. dabi oda hemen soler Evil or Very Mad Mr. Green
yorganı sardı sanki gorseniz karıyı sarıyo Twisted Evil Mr. Green bide arada ses çıkartıo bu kendi kendime olm sus suuus diorm Very Happy her nese pc başına geciorm müzik açıcam kulaklıı takıorm az seste kardeşm uyanıo ne biçim kulak var bunlarda. sabah başımda bagetleri kırsalar uyanmam Very Happy müziide kapatıorm artık en tehlikeli bölüm şimdi oturmussun hersey çok gzl gidio char kasıo allah diosn yarında lvl atlarız nese tam o vakit tarkanım gelio şindi gitmezsem olduuum yerde yaparım gidersem gittiim yerde 2 defa yaparım yani çok karmaşık gece işleri elin ayaın kafan herbi tarafın karışıo Very Happy
Mr. Green Mr. Green yok bana ilkercindik dediklerinden oldu bunu ben m yaptım dedim Laughing Mr. Green
ben bi 5 tane falan yaparım ama sonlara soru canım sıkıldıgı için bu yaptıgım imzayada yansıyo ve cok iyi olmuyo
Ben bi keresinde 5 tane cıkarmıstım.Onun üstüne baska bir gün bi 5 tane daha yapamadım Razz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap