Icerige atla
Extraloob

Bir Glavier kac gapla gitmelidir

· 10 Yanıt · 4.8K görüntüleme
C
ChrsNYC OP ⭐ 18y
arkadaşlar ben 7 gapla gidiyorum sizce kac gap yeterli
10 Yanıt
R
Romeo_ ⭐ 19y
70 e kadar hep 4 gaplı 71 den 80 e kadar dewam yanı 80 de 9 gap .... Farmı bıtırırsın..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
silkroad gap 0 ile gidilir aksini söyleyen sro oynamasını bilmiyordur.

haaa dersin ki ben lvling yapmıyorum kastırıyorum çocuğu o vakit zevkler ve renkler devreye girer illaki şu kaçla gitmelidir dersen bunun yanıtı 0 dır.
C
ChrsNYC OP ⭐ 18y
70 e kadar hep 4 gaplı 71 den 80 e kadar dewam yanı 80 de 9 gap .... Farmı bıtırırsın..

6gapta bıraktığımda hepsini acamıorum lvl 23üm 10dan 17ye 17den 23e kadar gap yaptım yetmedi heuksal 23 fire 23 cold 23 light 20 de kaldı daha önce eu kastığım için sp sıkıntısı olmmamıştı
N
0 gap sp ticketsız sadece fire heuksal gidip sonra 3 gapa cekerek light yetistirebilrimiyiz?
D
DyNaSTy ⭐ 18y
Tabikide 0 gap 71 de bırak sonra farmını bitir .... Oyunun Kuralıdır bu
S
sorale ⭐ 19y
80 e kadar ayağını gazdan cekmicen
80 de el fireni sol ayak yapıp
master ı curse heart görev vitesine takıp hız kesicen e malum sp de lazım 80 de 9 gap a cekebilirsin masterı curse heart görevi ile
bide pre aldın mı 1 ay civarında far mı bitirebilirsin
?!!!!!!!
J
Jigsaw ⭐ 19y
Bu oyunda 81'e kadar 0 gap gidilir. 90'a kadar sadece bir mastery arttırılır skillere dokunmadan, sadece mastery. Daha sonra 90 olunur ve 9 curst heart veya 9 silkle alınan skill geri alıcı ile o master tekrar 81'e düşürülür. Hızlıca 90 olunmuş olur, güzel güzel SP kasılır.

Ötesi de yoktur. Geçici kıyafetlerin silahların geliştirilmesi anlamsızdır.
N
Nebula ⭐ 19y
Bu oyunda 81'e kadar 0 gap gidilir. 90'a kadar sadece bir mastery arttırılır skillere dokunmadan, sadece mastery. Daha sonra 90 olunur ve 9 curst heart veya 9 silkle alınan skill geri alıcı ile o master tekrar 81'e düşürülür. Hızlıca 90 olunmuş olur, güzel güzel SP kasılır.

Sonuna kadar katılıyorum.Farm lvling bitince yapılır.
M
Macro ⭐ 19y

Sonuna kadar katılıyorum bir de örn:

57 lvl iteme +4 basmak ara levellerde yüzükleri sos-som aramak çok mantıksız bence.mx level e kadar max +4 silah için sadece. max level de hpsine str int +4+5 itemleri silahı da +7+9 yapıldı mı iş bitmiştir. Önceden +7 çok çok çok değerliydi şimdi +9 neredeyse normal olacak

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: