Icerige atla
Extraloob

Bir film vardı :))))

· 7 Yanıt · 19K görüntüleme
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Beyler yıllar önce izleyip etkisinde kaldığım bi film vardı anlatayım; şimdi baba ve oğul var bunların çiftlikleri var. Çalışıyorlar çiftlikte. Babası oğluna korkuluk yap diyor mısır tarlasına kargalar gelmesin diye. Oğlan korkuluğu yapıyor aradan süre geçiyor. Oğlan korkuluğun yanına gidiyor bakıyor ki bir yaratık var kanatlı felan siyah birşey. Sonra bu çocuğu alıp götürüyor. Yıllar sonra o çiftlik yakınlarına öğrenciler gezi düzenliyor. 15-20 tane genç. Sonra kızlardan biri rüya görüyor. Rüyasında o yaratık bunların otobüsüne keskin birşey fırlatıyor ve teker patlıyor. Teker patlar patlamaz uyanıyor ve sağ tarafına bakıyor. O yaratığı görüyor ve otobüsün tekeri gerçekten patlıyor. Sonra bunları tek tek arabanın tavanından felan götürüyor bu yaratık. Bu gençler o kaçırılan çocuğun babası ile tanışıyor ve bu yaratığı öldürüyorlar. Bilen var mıı 😄
7 Yanıt
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Yaratık kanatlı uçabilen birşey.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Filmi ben de izlemiştim fakat ismini hatırlayamıyorum maalesef 😞
Special thx to Flexi
Advance
Advance ⭐ 18y
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lost_Boys
Bu mu

Nereden buldun dersen simpsonsda bir bölümde gremlin gibi bir şey tekeri kemiriyordu falan bart görüyordu bunu diğerleri görmüyordu falan derken aklıma geldi açtım bölümü referanslarına baktım oradan bu film çıktı, olabilri yani 😄
edit:Vampirli falanmış bu herhalde, bu değil o zaman.
S
Salvation ⭐ 18y
kesin budur jeepers creepers 2 her 10 yılda bir karnını doyurmak için çıkıyor yaratık ^^ tam tamına 45 kez izlemiştim aklımda kalmış yazıyı görünce anladım ^^ yanlız yaratık ölmüyor yaralanıp kaçıyor 3.film yapılacak daha 😊

A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Bu mesaj Salvation rumuzlu uyeden alinti yapildi
kesin budur jeepers creepers 2 her 10 yılda bir karnını doyurmak için çıkıyor yaratık ^^ tam tamına 45 kez izlemiştim aklımda kalmış yazıyı görünce anladım ^^ yanlız yaratık ölmüyor yaralanıp kaçıyor 3.film yapılacak daha 😊

ADAMIN DİBİSİNNNNNNN 😄 teşekkür ederim kardeşimmmm. Bu filmi yıllardır arıyorum desem 😄
S
Salvation ⭐ 18y
Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Salvation rumuzlu uyeden alinti yapildi

ADAMIN DİBİSİNNNNNNN 😄 teşekkür ederim kardeşimmmm. Bu filmi yıllardır arıyorum desem :D

önemli değil 😊 iyi izlemeler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: