Icerige atla
Extraloob

Bir Fİlm Vardı..

· 25 Yanıt · 2.3K görüntüleme
C
CherryBrandy OP ⭐ 18y
Bir Amerikan ekibi bir bölgeye gidiyorlar bu bölgede esrarengiz olaylar oluyor mesela özel bir alet ile görülebilen ters üçgenler var. Bunların içine insanlar giriyor. bir yereden sesler geliyor . Sonuna geldiğimizde ise son kalan araştırmacı adamı yakalıyorlar . Bir müddet sonra bu adamı hastanede görüyoruz baygın bir şekilde yatakta yatıyor fakat havada ve elinde ufak bir uçak var altın renginde. Bu filmi bilen var mı ? . (bu ekibe rehberlik eden yerli bir adam daha var . bir süre sonra kendini uçurumdan aşağı atıyor öldü sanıyorlar ama ölmüyor o ters üçgen şeklinde olan şeylerin içine giriyor)

Bu filmi bilen , izleyen , duyan varsa söyleyebilir mi ? 2 gündür kendimi yiyorum bulayım diye 🎅
25 Yanıt
H
hanry006 ⭐ 16y
hacı bi şarkı vardı böyle tıptıs tıptıs çalıyodu bende onu arıyorum makara:

adam sana cevabı virmiş 😆 😈
C
CherryBrandy OP ⭐ 18y

adam sana cevabı virmiş 😆 😈

cicioe2
A
Adith ⭐ 18y
😁
I
IrfanView ⭐ 15y

makara:
C
CherryBrandy OP ⭐ 18y
bir konuyu dikkate alıp öyle cevap verecek bir üye arıyorum ? . Liseli zekasıyla ukalalık yapan değil(!)
M
Mr Perfect ⭐ 15y
bir konuyu dikkate alıp öyle cevap verecek bir üye arıyorum ? . Liseli zekasıyla ukalalık yapan değil(!)

Hacım kızıyorsun ama başlıgı görünce direk benimde aklıma bu geldi ^^
bknz.
Spoiler
C
CherryBrandy OP ⭐ 18y

Hacım kızıyorsun ama başlıgı görünce direk benimde aklıma bu geldi ^^
bknz.
Spoiler

Birazda oradan yola çıkarak espriyle karışık sormak istemiştim
SunLight
SunLight ⭐ 18y
aslında filmin tamamınıda izlememiştim makara:
R
RoyalFlash ⭐ 17y
kanal d de çıktı film böyle orta doğuya gittiler garip garip olaylar oluyo tarayıcıları felan var
C
CherryBrandy OP ⭐ 18y
kanal d de çıktı film böyle orta doğuya gittiler garip garip olaylar oluyo tarayıcıları felan var

evet işte o film. 🤤 🤘 whiteangel
K
korc4n ⭐ 16y
the triangle olabilir
C
CherryBrandy OP ⭐ 18y
the triangle olabilir

yok hacım o değil. Diziydi hatırladığım kadarıyla o . 3 bölümlük bir şeydi.
K
Kitty ⭐ 16y
Anahtar kelimeleri seçip ingilizce yazarak bulmaya çalışacağım bi umut :r tanıdığın bi aktör yok muydu?bi de kadroda bayan bir oyuncu var mıydı?gittikleri yerin adını söylesen de kolaylaşır.bi de yeni bi film mi :r
C
CherryBrandy OP ⭐ 18y
Anahtar kelimeleri seçip ingilizce yazarak bulmaya çalışacağım bi umut :r tanıdığın bi aktör yok muydu?bi de kadroda bayan bir oyuncu var mıydı?gittikleri yerin adını söylesen de kolaylaşır.bi de yeni bi film mi :r

oyuncuların hiçbirini hatırlamıyorum. Bayan oyuncu yoktu yalnız. Gittikleri yerde Ortadoğu' da bir yer. Filmin yeni oldğunu sanmıyorum. geçen sene tvde izlemiştim. sen hesap et işte . Tvye geçen sene girdiğini varsayacak olursak en az 2007 yapımıdır diyebiliriz.
A
Autumn ⭐ 17y
Bu mu?¿ http://m.imdb.com/title/tt0962711/

olamaz yaa harikasın sen ❤️ ❤️ 🙏
nese: nese:

Film bulunduğuna göre izleyebiliriz 😁
Ps:Güzel filmmi bari ? 😜
C
CherryBrandy OP ⭐ 18y
tek bir şey diyorum . Sadece izle" 😎
K
Kitty ⭐ 16y
Forumda insan bulmak zor :r bunu bildiğim için arayayım dedim,iyi seyirler...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: