Bir Amerikan ekibi bir bölgeye gidiyorlar bu bölgede esrarengiz olaylar oluyor mesela özel bir alet ile görülebilen ters üçgenler var. Bunların içine insanlar giriyor. bir yereden sesler geliyor . Sonuna geldiğimizde ise son kalan araştırmacı adamı yakalıyorlar . Bir müddet sonra bu adamı hastanede görüyoruz baygın bir şekilde yatakta yatıyor fakat havada ve elinde ufak bir uçak var altın renginde. Bu filmi bilen var mı ? . (bu ekibe rehberlik eden yerli bir adam daha var . bir süre sonra kendini uçurumdan aşağı atıyor öldü sanıyorlar ama ölmüyor o ters üçgen şeklinde olan şeylerin içine giriyor)
Bu filmi bilen , izleyen , duyan varsa söyleyebilir mi ? 2 gündür kendimi yiyorum bulayım diye 🎅
Bir Fİlm Vardı..
· 25 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
hacı bi şarkı vardı böyle tıptıs tıptıs çalıyodu bende onu arıyorum makara:
adam sana cevabı virmiş 😆 😈
adam sana cevabı virmiş 😆 😈
cicioe2
😁
makara:
bir konuyu dikkate alıp öyle cevap verecek bir üye arıyorum ? . Liseli zekasıyla ukalalık yapan değil(!)
M
Mr Perfect
⭐ 15y
bir konuyu dikkate alıp öyle cevap verecek bir üye arıyorum ? . Liseli zekasıyla ukalalık yapan değil(!)
Hacım kızıyorsun ama başlıgı görünce direk benimde aklıma bu geldi ^^
bknz.
Spoiler

Hacım kızıyorsun ama başlıgı görünce direk benimde aklıma bu geldi ^^
bknz.Spoiler
Birazda oradan yola çıkarak espriyle karışık sormak istemiştim
aslında filmin tamamınıda izlememiştim makara:
R
RoyalFlash
⭐ 17y
kanal d de çıktı film böyle orta doğuya gittiler garip garip olaylar oluyo tarayıcıları felan var
kanal d de çıktı film böyle orta doğuya gittiler garip garip olaylar oluyo tarayıcıları felan var
evet işte o film. 🤤 🤘 whiteangel
the triangle olabilir
the triangle olabilir
yok hacım o değil. Diziydi hatırladığım kadarıyla o . 3 bölümlük bir şeydi.
Anahtar kelimeleri seçip ingilizce yazarak bulmaya çalışacağım bi umut :r tanıdığın bi aktör yok muydu?bi de kadroda bayan bir oyuncu var mıydı?gittikleri yerin adını söylesen de kolaylaşır.bi de yeni bi film mi :r
Anahtar kelimeleri seçip ingilizce yazarak bulmaya çalışacağım bi umut :r tanıdığın bi aktör yok muydu?bi de kadroda bayan bir oyuncu var mıydı?gittikleri yerin adını söylesen de kolaylaşır.bi de yeni bi film mi :r
oyuncuların hiçbirini hatırlamıyorum. Bayan oyuncu yoktu yalnız. Gittikleri yerde Ortadoğu' da bir yer. Filmin yeni oldğunu sanmıyorum. geçen sene tvde izlemiştim. sen hesap et işte . Tvye geçen sene girdiğini varsayacak olursak en az 2007 yapımıdır diyebiliriz.
Bu mu?¿ http://m.imdb.com/title/tt0962711/
olamaz yaa harikasın sen ❤️ ❤️ 🙏
nese: nese:
Film bulunduğuna göre izleyebiliriz 😁
Ps:Güzel filmmi bari ? 😜
tek bir şey diyorum . Sadece izle" 😎
Forumda insan bulmak zor :r bunu bildiğim için arayayım dedim,iyi seyirler...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap