Icerige atla
Extraloob

Bir emek hırsızlığı daha zarar 1,000€ ++

· 36 Yanıt · 3.1K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
C
Chrysler ⭐ 16y
Olayı anlamayan arkadaşlar için
Adamın charında e-mail koruması yokken charı çalınıyor ve çalan kişi e-mail koruması koyuyor ve arkadaşımız şifreyi eline geçirdiğinde bu hâle getiriyor :)

Teşekkürler 😘
Olayı anlamayan arkadaşlar için
Adamın charında e-mail koruması yokken charı çalınıyor ve çalan kişi e-mail koruması koyuyor ve arkadaşımız şifreyi eline geçirdiğinde bu hâle getiriyor :)

ben olsam novaları yeni bir accounta atar çarı pk yapar spsini bozardım silk itemleri de npcye bu arkadaş sroyu bırakacak sanırım iyi yapmış . :)

Aynen madem oynamıcan al itemleri sat para karşılıgı baksana nova + Fb summer6:
S
SilentLord ⭐ 17y
gerçekten chara yazık olmuş.
yalnız server isroya benzemiyor herkesin elinde sun baksanıza başka sro falan olmasın bu (:
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y
yalnız server isroya benzemiyor herkesin elinde sun baksanıza başka sro falan olmasın bu (:

Eski Arbeitsamt..Server Pluto daral:
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
adam hakkını vermıs ben olsam bende aynısını yapardım charı 15lv pk ıtemlerı bırakırdım lakın bazı mallar var charı saoycam derken sadece ustundekı ıtemı alıp storageye ugramayan ve guıld bankaya bakmayanlarda var.Hırsızlıgı bıle duzgun beceremezler 😊
A
adam hakkını vermıs ben olsam bende aynısını yapardım charı 15lv pk ıtemlerı bırakırdım lakın bazı mallar var charı saoycam derken sadece ustundekı ıtemı alıp storageye ugramayan ve guıld bankaya bakmayanlarda var.Hırsızlıgı bıle duzgun beceremezler :)

yapmisin ki biliyon haci makara: (Saka)
Ps:Ya cidden yazik olmus adama ya :S
X
Xanthos ⭐ 19y
Sen uzun süredir isro oynamıyorsun sanırım 😊
C
Chrysler ⭐ 16y
Sen uzun süredir isro oynamıyorsun sanırım :)

Evet. herkez 110 level ve herkezin elinde sun var 😁 😁
D
DaddyCool ⭐ 17y
Adam fena veda yapmış valla 😁 videonun outrosuda müthiş
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y
Adam fena veda yapmış valla 😁 videonun outrosuda müthiş

daral:
B
ByAti ⭐ 16y
😱
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y
summer4:
Z
zehirx ⭐ 16y
ben üzüldüm videoyu izlerken nasıl bir hırstır bu nasıl bir vicdansızlıktır anlamıyorum :@

aynen
Üzülecek bir şey yok. Yabancılar içn bu bir oyun,Türkler için yaşam tarzı,hayat kaynağı.. Oyunu oyun gibi kabullendikleri için kaybettikleri herhangi bişey yok

aynen avrupada fln belediye çöpçüsü maaşı 5 milyar fln bu adamlar için bi char almak sakız almak gibi
Galliport
Galliport ⭐ 16y
bu da oyuna çok para bağlamanın ne kadar zararlı oldugunu gösteriyor.Elle tutulamayan şeylere para ödemem.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
wahhh acımasızlığın da bu kadarı.
S
Sorcha ⭐ 18y
[horny21

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: