Icerige atla
Extraloob

Bir Cin Bu Kadarmı Fırlama Olur :P

· 15 Yanıt · 1.2K görüntüleme
A
Avasin OP ⭐ 17y
Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış,kadın lambayı kum...ların içinden çıkarmış, ovalamış.Lambadan cin çıkmış ve;
-'Sadece bir dilek hakkin var, iyi düşün öyle dile' demiş.Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak:
-'Bütün dünyada zulmün, savasın, açlığın bitmesini istiyorum.Bu harita...daki ülkeleri görüyor musun?Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını,her yere barisin gelmesini diliyorum' diyivermiş.Cin haritaya bakmış ve dehşetle;
- 'Tanrı askına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar.Tamam, isimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunu yapılabileceğimi sanmıyorum.Başka bir dilekte bulun' diye bağırmış. Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ;
- 'Hayatim boyunca doğru bir erkek bulamadım. Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadik olacak erkek diliyorum' demiş. Cin derin derin bir iç çekmiş:
-Uzat su kahrolası haritayı.. 😊

Ps: makara:
15 Yanıt
W
Warrison1 ⭐ 16y
hahaha makara:
A
Addicted ⭐ 19y
kadın için olanıda vardı bunun 😆
T
makara: makara:
ps:En son Avasin tarafından toplamda 1907 kere düzenlendi.Bu bir rekor olmalı summer3:
B
Belarj ⭐ 17y
kadın için olanıda vardı bunun 😆

Babadan oğula nesil heralde bunlar [horny21
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
E
exotic ⭐ 18y
Çok güzel, fakat fıkralar bölümüne taşınması gerek.
Advance
Advance ⭐ 18y
ps:En son Avasin tarafından toplamda 1907 kere düzenlendi.Bu bir rekor olmalı summer3:

imzada yazıyor o 😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
basit ama güzel makara:
T

imzada yazıyor o 😆

🙄 😕 🙄
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
😆 😜
T
TheSekiL ⭐ 18y
😄 😄
U
Uprising ⭐ 19y

imzada yazıyor o 😆

😆
ps: 😜
R
Rochas ⭐ 16y
-Uzat su kahrolası haritayı.. 😊
Hastayım böyle cümlelere makara:
A
Avasin OP ⭐ 17y
Çok güzel, fakat fıkralar bölümüne taşınması gerek.

🤔
K
Kai ⭐ 18y
makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: