4.7k can ve jaxın vurusları 😎

Ps: Gel buraya(jax)

14 e 8 le buldozersen 40 kill alan adamlar ne 😄
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Frozen mallet + warmog + randuin, kaç hp vardı oyun sonu? Atma çıksaydın bari :D
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi14 e 8 le buldozersen 40 kill alan adamlar ne 😄
jax show demedim bro hero hayvan gibi oldu 3 kişiye birden giriyodum onu diyorum.Bi kata 40 kil olsun bu buildle yarı cana inmez canım alırım :D
Bu mesaj Triptonic rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi14 e 8 le buldozersen 40 kill alan adamlar ne 😄
jax show demedim bro hero hayvan gibi oldu 3 kişiye birden giriyodum onu diyorum.Bi kata 40 kil olsun bu buildle yarı cana inmez canım alırım :D
Sen 40 kill alan ashe yi bile yatıramazdın onla(jax) tabi vur kaç yapa yapa kapışacaklar ashe böyle ws atar
vur kaç yaprken snn hıznın %45 gidiyor zaten ayrıca unutma ki ashe 40 kill yaptı bir zıpalayla olmez 😊 vur kaç vur kaç bir ulti atarım bu sefer sen kaçmaya başlarsın yavaşlatma olduğu içinden kaçman büyük bir hata olur bam.
Şunu unutma sen 18 kill yaptın ben 40 kill senin yaptığın itemelrin 2 katını yaparım.
Kafan güzelmiş ChouseTc

no frozen mallet pls no no bad item
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildino frozen mallet pls no no bad item
bad item? R u kiddin'? Crucial for tankies 👴

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap