beyler snow shıeld adept serısı basınca mp yıyo skıll vuramıyorsun str glavıe ıcın gereksız onun yerıne heukseldekı fırlatmayı acayımmı?
Bir allahın Kuluda Yardım Etse:(acıl bı soru
· 14 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
beyler snow shıeld str glavıe mp potunu yıyo skıll vurdurmuyor onun yeırne 10 lwl dakı skıllımı acam yoksa 31 dekı fırlatmayımı acam??
cvp yazan yokmuuuuuuuuuuuudur
extra'nın glavie rehberine bakabilirsin Arrow http://www.extraloob.com/forums/viewtop ... 11&t=12393
hacım str glavıe snow shıeld gereksız mp yıyıp bıtırıyo skıll vuramıyoz o yuzden onu sııfrlayıp 10 lwldakı skılımı acam yoksa 31 dekı fırlatmayımı acam hangısı onemlı ?
hacım str glavıe snow shıeld gereksız mp yıyıp bıtırıyo skıll vuramıyoz o yuzden onu sııfrlayıp 10 lwldakı skılımı acam yoksa 31 dekı fırlatmayımı acam hangısı onemlı ?
acıl yardım Embarassed
lutfen yardımlarınızı beklıyorum .com
yardım
Kardeş rehberlere baksana açma o skilli STR'sin sen niye açtın sıfırla.
yha hacım butun mutluluklar senınle olsun ne muradın varsa versın sen cok baba adamsın bana yardım edıyosun o nu sıfırlayam heukseldekı 10 lwl acılan skıllımı acam yoksa fırlatmayımı??
MSN ekle artık profil de yazıyor.. Mr. Green
muahhahaha.com ok eklıyorum
Okan abinin sozunden cıkma aynı yap
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap