Lenneth OP ⭐ 19y 14 yil once #1 Resimdeki kişi Wax Whine (Onur İskenderoğlu)'dır. 😗 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Nina Ricci ⭐ 17y 14 yil once #2 Extraloob tarihinde böyle karizması çizilen bir admin görmedi 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mirage ⭐ 19y 14 yil once (düzenlendi) #3 Onur yapma bunuu 😞 Bir yoldaşımızı daha kaybettik 😞[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 14 yil once #4 İddaya girdik kaybettik verdigimiz sözü tuttuk ne var bunda 😄 [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once #5 yakışmış ama 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth OP ⭐ 19y 14 yil once #6 yakışmış ama 😁+98118656815 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Nz9 ⭐ 15y 14 yil once #7 Özel okul alert TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Nina Ricci ⭐ 17y 14 yil once #8 Profil altı bjk , imza fener atkı gs maşallah kulüpler birliği oluşturmuş adam 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 14 yil once #9 Özel okul alertMezunum yahu ben üniversite begenmedim hazırlanıyorum 😄 [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Caistiel ⭐ 14y 14 yil once #10 Extraloob tarihine geçti adam resmen harbi karizmayı fena çizdin be hacım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil