Icerige atla
Extraloob

Bir Yolun Sonu ve Yeni Bir Yolun Başlangıcı [CASPİAN]

· 29 Yanıt · 2.5K görüntüleme
I
Infinity OP ⭐ 18y
Sp kastıgım Caspian serverında şuan itibari ile sp kasmayı hayırlısı ile bitiriyorum... 998K kastım 2k daha beklemek zor geldi 1b için... Sp farm'ı bitirmenin mutluluğunu sizlinle paylaşmak istedim... 😜 makara:

- Resim Silinmiş.
29 Yanıt
S
S4YKLO ⭐ 16y
h.o yeticekmi 1m sp 😊
A
Hadi geçmiş olsun gözün aydın . gelsin level kasmalar ^^
C
erken, chinsin birde.. Devam et derim.
I
Infinity OP ⭐ 18y
beni 102 lvl'e götürse yeter daha sonrası sp cave kolay iş...

Sağolun hepiniz ❤️
K
Kai ⭐ 18y
Hayırlı olsun,kısa sürede 110 olman dileği ile
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
1b sp mi 😜
Tebrikler
I
Infinity OP ⭐ 18y
Yetiyor bana bu kadar 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
1m sp helal olsun hacım gerçekten zoru başarmışsın, silk olarka masrafın nedir ? ne kadar sürede nasıl kasarak 1m sp yaptın bizlerle paylaşır mısın ?
W
whanque ⭐ 17y
spyi bırakta imzana bittim 😄
I
Infinity OP ⭐ 18y
1m sp helal olsun hacım gerçekten zoru başarmışsın, silk olarka masrafın nedir ? ne kadar sürede nasıl kasarak 1m sp yaptın bizlerle paylaşır mısın ?

teşekkür ederim öncelikle...

silk masrafı sadece 1 aylık sp ticket oldu... ve toplam 7/24 olarak düşünürsek 1 ay kasmışımdır... bi ara bunalmıştım bırakmayı falan düşünüyodum sağolsun halil beyler yarı yoldan döndürdüler 😜
C
tbr ederim dostum. bende 1 defa sp ticket alarak 1.5 ay gibi bir sürede 1.2 m yaptım. sonra lv kasmaya başladım. şuan 104 lv ff wiz cleric ve 100 k sp kaldı. yani 1m sp 102 lv ff oluyo zaten. bütün skiller açık halde iken. kaldı benimde 1 lv. ondan sonrası kolay zaten. seninde en kısa zamanda 110 lv olman dileğimle başarılar
R
Rochas ⭐ 16y
Hayırlı olsun ❤️
T
Tengrİ ⭐ 19y
sp yetmez diyen arkadaşlara silkroad da sp sıkıntısı varmı diye soruyorum 😜

ps : tebrikler hacım direk basla kasmaya cavede zaten anasını aglatıyoruz sp nin 😜 😈 😈
I
Infinity OP ⭐ 18y
tbr ederim dostum. bende 1 defa sp ticket alarak 1.5 ay gibi bir sürede 1.2 m yaptım. sonra lv kasmaya başladım. şuan 104 lv ff wiz cleric ve 100 k sp kaldı. yani 1m sp 102 lv ff oluyo zaten. bütün skiller açık halde iken. kaldı benimde 1 lv. ondan sonrası kolay zaten. seninde en kısa zamanda 110 lv olman dileğimle başarılar

beni 102 götürse yeter artar bile... 105 caveye girdiğim an itibari ile yeterince sp kasıcam zaten sıkıntı yok 😆

Hayırlı olsun ❤️

Sağol Burak ❤️

sp yetmez diyen arkadaşlara silkroad da sp sıkıntısı varmı diye soruyorum 😜

ps : tebrikler hacım direk basla kasmaya cavede zaten anasını aglatıyoruz sp nin 😜 😈 😈

+infi 😎
F
FruitFlies ⭐ 15y
NWO ismi altında party halinde mi kasıcaksınız acaba ?
M
Maynard__ ⭐ 16y
Down sen miydin 😜
_Maynard_ 😜

Ps: Ben 110k'da sıkıldım 😆
I
Infinity OP ⭐ 18y
NWO ismi altında party halinde mi kasıcaksınız acaba ?

NWO ismi altında değil direk NWO olarak geçecegiz guilde bu sadece guildi sadece düşük level charları & farm charları için için kurduk...
F
FruitFlies ⭐ 15y
NWO guildi içinde sadece EU charları mı barındıracak ben de Caspian'a başlamak istiyorum ama CH partyler de mevcut olacak mı acaba ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: