Eski bir pc var elimde Bios şifresini hatırlamıyorum Windows 98. Bu PC'ye içindeki dosyalar silinmeden nasıl girebilirim? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. İnşallah bir yolu vardır.
Bios şifresi unutulursa ...
· 14 Replies · 2.0K views 0 reading
14 Replies
Eski bir pc var elimde Bios şifresini hatırlamıyorum Windows 98. Bu PC'ye içindeki dosyalar silinmeden nasıl girebilirim? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. İnşallah bir yolu vardır.
HDD sök kendi PC ne tak Mr. Green
Olur mu ki? " Mr. Green " görünce tırstım.net yoksa cidden taksam pc görür mü hdd yi direk erişebilir miyim dosyalara?
Olur mu ki? " Mr. Green " görünce tırstım.net yoksa cidden taksam pc görür mü hdd yi direk erişebilir miyim dosyalara?
takabiliyorsan erisebilirsin Twisted Evil
anakart daki pili cıkar 1 dk bekle tak şifre kalmaz geride kahvekeyfi extraokk
@Murdemon; Anakarttaki pil mi? Kalem pil mi nasıl pil?
@Tweety; Nasıl takcam arkasında bi tane o ID cable gircek şeyden bi tane de elektrik için kablo var. Herhangi bi ID cable ve power cable ı bağlasam çalışır mı?
@Tweety; Nasıl takcam arkasında bi tane o ID cable gircek şeyden bi tane de elektrik için kablo var. Herhangi bi ID cable ve power cable ı bağlasam çalışır mı?
Saat pili gibi ok çıkardım 60sn bekliyorum.
şase yaptır pili cıkarsan bile anakartdaki güc hemen bitmez anakartada bişi lmaz kahvekeyfi extraokk
Olmadı yine sordu şifreyi ben şu HDD'yi takim.
imkansız bişi biraz uzun bekle bu işin başka çüzümü yok 1 t kahvekeyfi
Tamam bekliyorum o zaman yine taktım. Çıkarıyom yarım saat sonra denicem.
BİOS pili çıkarıldığında BİOS(ROM)elektirik enerjisini kaybeder ve default ayarlarına döner.
Yani sadece şifre değil boot edilecek donanım, saat-tarih ve benzeri
rom a bağlı her özellik default ayarlarına döner.. kahvekeyfi
Yani sadece şifre değil boot edilecek donanım, saat-tarih ve benzeri
rom a bağlı her özellik default ayarlarına döner.. kahvekeyfi
D
Dark_Lord_
⭐ 19y
Yaw pili çıkarınca bir 10dk bekleyip tekrar takınca şifre sormaz.
Oldu teşekkürler. HDD'yi taktım. Çok bekledim herhalde bunu tüm gün bırakmak lazım nedense bitmiyo elektriği ehuehe. Uğraşamam valla bu yol daha pratik.
Log in to write a reply.
Log In