Icerige atla
Extraloob

Bilgisayarınızı 180% hızlandırın /programsız. 30% arttı xD

· 453 Yanıt · 80K görüntüleme Sabitlenen · Sayfa 8 / 23
Yanıtlar
E
Erroneous ⭐ 18y
yok bıseeye yaramaz bu program

dene gör ben kullanıyorum çok ii oldu ama programı silince biraz yavaşlıyor veya eski hıza donuyor bizde yavaslıyor sanyoz
D
drotalion OP ⭐ 19y
dralotıon bak sımdı sag alt kosede sro clıent acık benım mb 70 gosterıyo gorev yonetıcısınde 400 gosterıyo ayrıca sro cleınt acmıo gelmıo zaten ne yapcam ben kaldırıyorum

tamam şimdi anladım.

Cacheman XP de sen yanlış ir ayar yapmışsın, bu ayarı yaptığın zaman geri dönüşü sadece cacheman XP yi sil, geri yükle geçer.
D
drotalion OP ⭐ 19y
çok saolda pc nin dili turkce olan ve fazla ingilizce bilmeyenler napcak 🙄 bence turkcede koymalısın

aramıza türkçe XP si olan varsa lütfen bana service lr bölümünün ss lerini öm ile atsın, Türkçe yapacağım.
D
drotalion OP ⭐ 19y
dro ilk bi saat hiçbir problem yoktu ama şimdi pcm çok yavaşladı 1 gb ram var 512 mb ekran kartım pcm in açılması (karşıma gelen ilk ekran (memory test bölümünde))1 saat sürdü xp nin işaretinin altında dolma işareti olan bölümü ise hiç bahsetmiyeyim :S (pcm de ki kırmızı ışık eskiden deli gibi yanardı şimdi ise arada bir yanıyor bunun yanması çok önemli aradabi pc donuo vurunca düzeliyor! ) acil yardım :S

güzel bir virüs taraması yap, sonra sonucu yaz lütfen.

birde bilgisayara şiddet uygulama 😄
B
Black Rain ⭐ 19y
dro ilk bi saat hiçbir problem yoktu ama şimdi pcm çok yavaşladı 1 gb ram var 512 mb ekran kartım pcm in açılması (karşıma gelen ilk ekran (memory test bölümünde))1 saat sürdü xp nin işaretinin altında dolma işareti olan bölümü ise hiç bahsetmiyeyim :S (pcm de ki kırmızı ışık eskiden deli gibi yanardı şimdi ise arada bir yanıyor bunun yanması çok önemli aradabi pc donuo vurunca düzeliyor! ) acil yardım :S

güzel bir virüs taraması yap, sonra sonucu yaz lütfen.

birde bilgisayara şiddet uygulama :D

F-Secure Sürekli Tarama Yapıyor...
Bilgisayara Vurmadan asla Açılmıyor Çoook Denedim Pc Kitlenio 👍
W
Wrestler ⭐ 19y
dralotıon ben kaldırdım senı n programı pc den pc sureklı ses cıkartıyo kasadan degıl sesler ama düt düt düt düt dio bu neya:S 5 dk bir dio
D
drotalion OP ⭐ 19y
ha?
W
Wrestler ⭐ 19y
ya düt düt düt düt saat gibi ötüyo sonra sanki bişey indiriyomuş sesi geliyo delircem ya bu neee
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Sistem sesi o virüs programın birseyler silierse yada bir işlemde öter o.
W
Wrestler ⭐ 19y
virus programım yokki
W
Wrestler ⭐ 19y
dralotıon senın programı ındırdım kurdum herseyı yaptım sonra sıldım sroda oyuna gırınce dut dut dut sesler cıkartyıo oyuna gırmeyınce sorun yok off yaaaaaaa
D
drotalion OP ⭐ 19y
ya şu düt düt sesini anlamadım 😄
B
bigbos ⭐ 18y
saolasın Emeğine sağlık
G
gncosmnli ⭐ 18y
Bu admin ayarları>servisler olayını çözemedim. Bilgisayar Yöneticisi ile oturum açıyorum ama admin ayarları yok denetim masasında.
D
drotalion OP ⭐ 19y
denetim masasının bir ss ini koyarmısın?
B
Çok teşekkürler ama bunları yapmak uzun sürer zati ben pcnin hızından memnunum 😆
C
Creepy ⭐ 19y
Dro Tşkler Süpper Hızlandı Pc 😁
A
Audrey ⭐ 19y
Download server Chip online dedigin şeyin linki kırılmış düzeltirsen iyi olr =)
Y
ycyycy ⭐ 19y
çok saol

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: