Icerige atla
Extraloob

Bilgisayarınızı 180% hızlandırın /programsız. 30% arttı xD

· 453 Yanıt · 80K görüntüleme Sabitlenen · Sayfa 7 / 23
Yanıtlar
C
crazy10 ⭐ 18y
eline sağlık.
D
drotalion OP ⭐ 19y
ok tekrar özür dilerim ram alıcamda bi sorum olucak ram için extra bi yükleme yok deilmi sadece takıyorsun ve bitiyor bir bilgisi olan varmı ?

aynen öyle. Anakartın rami tanıması biraz sürebilir ama merak etme, 30 anieyi geçmez.
C
Cynosure ⭐ 19y
ok tekrar özür dilerim ram alıcamda bi sorum olucak ram için extra bi yükleme yok deilmi sadece takıyorsun ve bitiyor bir bilgisi olan varmı ?

aynen öyle. Anakartın rami tanıması biraz sürebilir ama merak etme, 30 anieyi geçmez.
eyw kardeş 512 ram alıcamda 😄 hotanda kasıor yaw deli oldum ısy çıktı gidene kdrrr karakoramın kapısından giriodum ısy öldü xD
D
drotalion OP ⭐ 19y
bende çok güzel 2 kez test için kullanılmış 512 Mb ram var. (laptop rami) Fazla pahallıya satmam.
C
Cynosure ⭐ 19y
nerde oturuyorsun ben niğde 😄 uzaktır kesin 512 ddr2 ram ne kadardır fiyat olarak tahminen ?
D
drotalion OP ⭐ 19y
ben almanyada oturuyorum (niğde nerede??? ) neyse detayları salla 😄

512 Mb ddr 2 laptop rami. 333Mhz 15 € ya satılık.
D
drotalion OP ⭐ 19y
yenilendi.
B
Black Rain ⭐ 19y
o son gösterdiğin şey sende ingilizce ama bende tükçe !!!!! :S napcam acaba alfabetik yaparken elime gözüme bulaştırdım eski ayarları yarım yamalak yerine getirdim :S lütfen yardım :S
D
drotalion OP ⭐ 19y
hmmmm 😄

XP'm almanca + ingilizce kusura bakma...
W
Wrestler ⭐ 19y
dralotıon ya 56 gosterıyo sroyu actım megabayts orda ama ctr alt delete de 400 mb gosterıyo:S
D
drotalion OP ⭐ 19y
eee sorun nerede?
B
Black Rain ⭐ 19y
Drolation kardeş son dediğin şeyi yapamadım ama...
Sen ExL in Başına Gelen En Güzel Şeysin 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
W
Wrestler ⭐ 19y
arkadasım sroyu da acmıo clıent gelıyo sroda acılmıyo
D
drotalion OP ⭐ 19y
keşke herkes böyle düşünse 😊
W
Wrestler ⭐ 19y
dralotıon bak sımdı sag alt kosede sro clıent acık benım mb 70 gosterıyo gorev yonetıcısınde 400 gosterıyo ayrıca sro cleınt acmıo gelmıo zaten ne yapcam ben kaldırıyorum
D
drotalion OP ⭐ 19y
bunda bir sorun ar gibi gözükmüyor...
E
Erroneous ⭐ 18y
çok saolda pc nin dili turkce olan ve fazla ingilizce bilmeyenler napcak 🙄 bence turkcede koymalısın
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Hadi bakalım her şeyi yaptık ilk sromuzu deniyelim 😊.
B
Black Rain ⭐ 19y
dro ilk bi saat hiçbir problem yoktu ama şimdi pcm çok yavaşladı 1 gb ram var 512 mb ekran kartım pcm in açılması (karşıma gelen ilk ekran (memory test bölümünde))1 saat sürdü xp nin işaretinin altında dolma işareti olan bölümü ise hiç bahsetmiyeyim :S (pcm de ki kırmızı ışık eskiden deli gibi yanardı şimdi ise arada bir yanıyor bunun yanması çok önemli aradabi pc donuo vurunca düzeliyor! ) acil yardım :S
W
Wrestler ⭐ 19y
yok bıseeye yaramaz bu program

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: