Allah Bin Türlü İyiligini Versin 😄 Tşrkrler Ama Denetim Masası'nda Admin Ayarları Diye Bir Şey Yok??
Bilgisayarınızı 180% hızlandırın /programsız. 30% arttı xD
· 453 Yanıt · 80K görüntüleme 0 okuyor Sabitlenen · Sayfa 20 / 23
Yanıtlar
Admin olarak giremeyenler / Denetim masası<Yönetimsel araçlar<Hizmetler buradanda girebilirler
512 ram vardı 1 gb ram i olan ark ile sro yu aynı anda aynı net ile açtk bnmki daha hızlı açtı
🍺
Süper oldu. Yaptım vallahada harika oldu.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
kardeş sırasıyla bu iki uyarı geliyor o yükl. programların yüzünden oldu herhal çözüm varmı ? acill ?
- Resim Silinmiş.
kardeş sırasıyla bu iki uyarı geliyor o yükl. programların yüzünden oldu herhal çözüm varmı ? acill ?
G
gokayyigit
⭐ 17y
yaw bende admin ayarları/servisler die bişi yok denetim masasında
thx
Violent Arise
⭐ 19y
abi wala ben anlamadım bu işten bişe benimki yavaşladı ama ram 2 gb ekran kartı 128 anlamadm bi açıklık getirir misin benimki laptop
Bu işler çok boş Yani boşuna sisteminizi yoruyorsunuz . Hele bir laptopa yapmak çok sakıncalı laptopun sana verdiği değer belli zaten bunun üstüne çıkmak bence imkansız tamam programları kaldır gereksizleri sil ama %180 die bir şey YOK .
yaw bende admin ayarları/servisler die bişi yok denetim masasında
X
xTheVampir3x
⭐ 18y
kardeşim ellerine Sağlık Denemeye ßaşladım 😉
Ellerine saglıq vallaha cok emeq harcamısın anlatımın süper Cok Tesekkürler...:)Ellerin Dert Görmesin xD
sağolasın deniyecem..
yaptım dediklerini değişiklik göremedim yada farkedemedim
Dro hacım ben seyde takıldım yaa su C: ye analysis yapıyoruzya? orda onu bulamadım orayı tekrardan anlatabilirmisin acaba?
Denetim masası/Admin Ayarları/Servisler Burayı anlamadım nasıl gıdecem
O
Original Man
⭐ 18y
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoInstrumentation"=dword:00000001
abi bunlar ne yanlis bir sey mi yardımcı olurmusun?
aktive edilmiyor mu yoksa ?
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoInstrumentation"=dword:00000001
abi bunlar ne yanlis bir sey mi yardımcı olurmusun?
aktive edilmiyor mu yoksa ?
O
Original Man
⭐ 18y
Denetim masası/Admin Ayarları/Servisler Burayı anlamadım nasıl gıdecem
evet ya bende orayı bulamadım
bilgisayarı acınca 2 kere ctrl+alt+delete yapıorm administrator yazıom sifre yazıom kısıtlandı giremezsiniz falan yazıo :S yardım edin
Almanca sayfadaki linkler ölmüş ya
ya ben şu en sondaki ayarlar senle aynı olmasa ne olur yani hızlanmazmı?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap