e denicem
Bilgisayarınızı 180% hızlandırın /programsız. 30% arttı xD
· 453 Yanıt · 80K görüntüleme 0 okuyor Sabitlenen · Sayfa 19 / 23
Yanıtlar
Supersin 😄
anlatım tarzın harika 👍 🤘 deniyorum bakalım inşallah oolur
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
drotalion cok saol ılk 2 yöntemı uyguluyorum 1. bitti 2. deim 1. yi yaptımda bılgısayar bı hızlandı ıyı oldu buda bıttımı daha guzel olcak ınsallah iyiki varsin 😊
çok teşekkurler dro 1 buçuk dakikada açılan sro artık 35 saniyede açılıyo çok çok teşekkür ederim 😘
bide admin olarak giremeyenler varsa denetim masası/yönetimsel araçlar/hizmetler e girsin aynısı ordada var ama türkçe 🍺
bide admin olarak giremeyenler varsa denetim masası/yönetimsel araçlar/hizmetler e girsin aynısı ordada var ama türkçe 🍺
Bu kadarmı?
Olurmu hiç...
Şimdi admin olarak giriyoruz PC ye.Denetim masası/Admin Ayarları/Servisler
Servislerinin hepsi, aynen bende görüldüğü gibi olamsı gerekmekte:
bu bölümü anlamadım bende admin ayarları die bir yer yok
Olurmu hiç...
Şimdi admin olarak giriyoruz PC ye.Denetim masası/Admin Ayarları/Servisler
Servislerinin hepsi, aynen bende görüldüğü gibi olamsı gerekmekte:
bu bölümü anlamadım bende admin ayarları die bir yer yok
saol çoook güzel.ama bana en alltaki şeyi yaparken o siteye giriorum tıklıorum ordaki yazıya bunu diyor
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem]
"NtfsDisable8dot3NameCreation"=dword:00000001
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem]
"NtfsDisable8dot3NameCreation"=dword:00000001
Emeğine sağlık
Size tavsiyem pek uğraşmayin bunlar ile performans der iken pc nizden olursunuz =)
D
darksprits
⭐ 18y
ellerine sağlık
Güzel konu sağol ama idnirmeye başladım indirdim ama tabi o restart ve yazının devamını görünce durdum yinede teşekkürler.
O&O Defrag 11 Professional Editon
[download]http://dl.filekicker.com/send/file/215469-8367/OODefrag11ProfessionalEnu.exe[/download]
Key:
Key:
Name: tRiST
Company: CORE
Serial: DPM9-05SG-YDZ9-B577-1DFLkonuya ekleyebilirsin 👍
Arkadasım hemn bişi sormak istıyorum benım pcde 512 mb DDR ram 256 harıcı ekran kartı 3Ghz işlemci var bu özllıklerle yukarda yazılanları yaparsam 2 car acabılme ıhtımalım ne acaba???
- edit [hatalı oldu]
Arkadasım hemn bişi sormak istıyorum benım pcde 512 mb DDR ram 256 harıcı ekran kartı 3Ghz işlemci var bu özllıklerle yukarda yazılanları yaparsam 2 car acabılme ıhtımalım ne acaba???
yüksek ama sen o PC ye bir 1 GB ram tak derim ben 😉
PS: sanal belleği yüksek tut 😉
yaa son adımı yapacagım yerı bulmadım eğer bı mahsuru yoksa resımlı anlatırmısn su son adımı plsss... 🙄
eline saglık hacı guzel omus da su son kısmı anlamadım denetım felan fılan varya resmın de gorunmuyo
xp icin 10 numara olmus ama birde vista icin birseyler bulsan süper olur bence
süper yaptım herşeyi denicem şimdi 😊
Yha Denetim masası/Admin Ayarları/Servisler Diyorsun ya bende Admin Ayarı Yazan Yer Yoqqi Denetim masasında :S
We ben bu hani 42 Tane şey ayarladım ya öenmli olanları indirdikya onaları ne yapacam masa üstünden??
We ben bu hani 42 Tane şey ayarladım ya öenmli olanları indirdikya onaları ne yapacam masa üstünden??
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap