Icerige atla
Extraloob

Bilgisayarınızı 180% hızlandırın /programsız. 30% arttı xD

· 453 Yanıt · 80K görüntüleme Sabitlenen · Sayfa 19 / 23
Yanıtlar
M
metins232 ⭐ 18y
e denicem
W
wHaaT ⭐ 19y
Supersin 😄
I
Inception ⭐ 18y
anlatım tarzın harika 👍 🤘 deniyorum bakalım inşallah oolur
H
drotalion cok saol ılk 2 yöntemı uyguluyorum 1. bitti 2. deim 1. yi yaptımda bılgısayar bı hızlandı ıyı oldu buda bıttımı daha guzel olcak ınsallah iyiki varsin 😊
I
ironEyE ⭐ 18y
çok teşekkurler dro 1 buçuk dakikada açılan sro artık 35 saniyede açılıyo çok çok teşekkür ederim 😘

bide admin olarak giremeyenler varsa denetim masası/yönetimsel araçlar/hizmetler e girsin aynısı ordada var ama türkçe 🍺
L
LilBoosie ⭐ 18y
Bu kadarmı?
Olurmu hiç...

Şimdi admin olarak giriyoruz PC ye.Denetim masası/Admin Ayarları/Servisler

Servislerinin hepsi, aynen bende görüldüğü gibi olamsı gerekmekte:

bu bölümü anlamadım bende admin ayarları die bir yer yok
K
k0r4y` ⭐ 18y
saol çoook güzel.ama bana en alltaki şeyi yaparken o siteye giriorum tıklıorum ordaki yazıya bunu diyor

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem]
"NtfsDisable8dot3NameCreation"=dword:00000001
F
FaZ ⭐ 18y
Emeğine sağlık
B
BøBa ⭐ 19y
Size tavsiyem pek uğraşmayin bunlar ile performans der iken pc nizden olursunuz =)
D
darksprits ⭐ 18y
ellerine sağlık
S
Seppuku ⭐ 18y
Güzel konu sağol ama idnirmeye başladım indirdim ama tabi o restart ve yazının devamını görünce durdum yinede teşekkürler.
C
carisma60 ⭐ 18y
Arkadasım hemn bişi sormak istıyorum benım pcde 512 mb DDR ram 256 harıcı ekran kartı 3Ghz işlemci var bu özllıklerle yukarda yazılanları yaparsam 2 car acabılme ıhtımalım ne acaba???
D
drotalion OP ⭐ 19y
- edit [hatalı oldu]
D
drotalion OP ⭐ 19y
Arkadasım hemn bişi sormak istıyorum benım pcde 512 mb DDR ram 256 harıcı ekran kartı 3Ghz işlemci var bu özllıklerle yukarda yazılanları yaparsam 2 car acabılme ıhtımalım ne acaba???

yüksek ama sen o PC ye bir 1 GB ram tak derim ben 😉

PS: sanal belleği yüksek tut 😉
C
carisma60 ⭐ 18y
yaa son adımı yapacagım yerı bulmadım eğer bı mahsuru yoksa resımlı anlatırmısn su son adımı plsss... 🙄
G
guloglu ⭐ 17y
eline saglık hacı guzel omus da su son kısmı anlamadım denetım felan fılan varya resmın de gorunmuyo
H
h&a ⭐ 19y
xp icin 10 numara olmus ama birde vista icin birseyler bulsan süper olur bence
M
matilda ⭐ 18y
süper yaptım herşeyi denicem şimdi 😊
A
aziz871 ⭐ 18y
Yha Denetim masası/Admin Ayarları/Servisler Diyorsun ya bende Admin Ayarı Yazan Yer Yoqqi Denetim masasında :S
We ben bu hani 42 Tane şey ayarladım ya öenmli olanları indirdikya onaları ne yapacam masa üstünden??

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: