paylaşım güzelde programsız yazmışın başlığa o komişk olmus 😄
Bilgisayarınızı 180% hızlandırın /programsız. 30% arttı xD
· 453 Replies · 80K views 0 reading Pinned · Page 11 / 23
Replies
paylaşım güzelde programsız yazmışın başlığa o komişk olmus :D
e bana burada sürekli açık olmak zorunda olan programlar söyle (aslında cachemanXP yi programdan sayma bile ^^)
programla deseydim kimse girmezdi 😄
paylaşım güzelde programsız yazmışın başlığa o komişk olmus :D
e bana burada sürekli açık olmak zorunda olan programlar söyle (aslında cachemanXP yi programdan sayma bile ^^)
programla deseydim kimse girmezdi :D
Girerdim ben aslında ama iyi ki girmişim 😄
@drotalion
%200 nezaman gelecek 😁
[F New]Solo Gitarist
200% için henüz birşey düşünmedim 😄 aklıma daha hızlandırmak için birşey gelirse 200% de yaparız kanka ^^
bende paso 800mb ram kullanio gibi gosterio alttaki sey
hic bisi acik diil bilgisayarda ama hep 800mb kullanio giib gosterio o altaki seyde bi bozukluk mu war
7,2 olarka gosterio kullanilabilir ram i 800mb sini kullanio olarak gosterio sebebi nedir
Sisteminde ram veişlemci kulanmaya ihtiyacı var.
birde sarı yerde 800 mü yazıyor, pembe yerdemi 800 yazıyor?
birde sarı yerde 800 mü yazıyor, pembe yerdemi 800 yazıyor?
sag altta siyah in ustune yesil yazilmis bi yer war ya orda 7,2 yada 7,1 yazio hep 800-900 mb ram hep kullanimda olarak gosterio bana biraz sacma geldi orasi
sag altta siyah in ustune yesil yazilmis bi yer war ya orda 7,2 yada 7,1 yazio hep 800-900 mb ram hep kullanimda olarak gosterio bana biraz sacma geldi orasi
orada virügllü bir rakam yazmaz. Gördüğün zaman bir ss ini atarsan daha iyi yardımcı olabilirim.
tammm bana göre vallah süpersin özürdilerim
msn den yardım etmek bana ters düşüyor, rica etsem öm ile dene ^^
- Resim Silinmiş.
bole bisi iste 7.2 yazio bos ram olarak
- Resim Silinmiş.
makmen, kardeşim valla ilk defa görüyorum, ama görüncede gülmekten duramıyorum 😄
Programın sitesinde bile rakamın tam sayı ile yazılacağı yazıyor, sende ondalıklı veriyor 😄
bir sorun olacak. Bir ara 29 ayar var denmişti, orayla hi oynadınmı?
hic bi ayarla oynamadim sadece bi sitedenki reg leri indirp hallettim o kadar baska bisi yapmadim
H
HeartLess*X
⭐ 19y
admin olarak gıremıyorum bu nası olucak :S
admin olarak nasıl giricez anlatabilirmisin?
sağ tuşla tıklayın ve, farklı çalıştır (üstten ikinci) a basın. Sonra orada alttakini seçin ve admin olarak çalıştırırn.
drotalion eline saglik bende yapmaya calisiyorum fakat ufak bir problemim var
- Resim Silinmiş. bu resimdeki ayarlar ingilizce yani karıştırabiliyorum türkçe xp de yapan arkadaşlardan bir ss alabilirmiyiz ?
- Resim Silinmiş. bu resimdeki ayarlar ingilizce yani karıştırabiliyorum türkçe xp de yapan arkadaşlardan bir ss alabilirmiyiz ?
S
serdar0252
⭐ 18y
sğl eline sağlık yarısını uyguladım ^^ bakalım nolıcak xD
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Tam anlayamadım neye sag tıklıcaz kusura bakmayın kafammı dagınık ne:s
administrator de parola istiyor ve ben parola ney bilmiyorum 😄
Log in to write a reply.
Log In