A Audrey ⭐ 19y 17 yil once #181 linkler düzeltildisagol 🍺 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Audrey ⭐ 19y 17 yil once #182 stealt ı mı tıklıyoz 2, programda yaparken ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y ycyycy ⭐ 19y 17 yil once #183 YA SÖLESENE TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y ycyycy ⭐ 19y 17 yil once #184 ADMİN OLARAK PC NASIL AÇILIO TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Poker Face ⭐ 19y 17 yil once #185 reset atıyo kendi kendine bu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D drotalion OP ⭐ 19y 17 yil once #186 @ycyycy daha öncede söyledim, öm de attım sağ tuşla tıkla, 2. seçeneği seç...@djey: ss at lütfen. Tam olarak nerede reset atıyor. Reset attığı yerde bana bir ss ini atarsan... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quincey ⭐ 18y 17 yil once #187 son adımda anlamadım.ama daha geçmedim oraya daha o&o adımındayım 😄 bunu yapim sonucu söyleyeceğim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quincey ⭐ 18y 17 yil once #188 herkes bi sorun söylemiş korkmaya başladım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D drotalion OP ⭐ 19y 17 yil once #189 şu sorunu söyleyenler bana ss atmadıkları sürece yardımcı olmayacağım. Size tavsiyem ss atılmış sorunları es geçmenizdir!!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CaN_KsK ⭐ 19y 17 yil once #190 stealt ı mı tıklıyoz 2, programda yaparken ?Space tıklıyorsunForumun en dandik makinasına sahibim benim ki bile sorun çıkartmadı yani siz düşünün.Şaka falan bir yana işlemler doğru yapıldıgında hiç sorun yok. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoBoCoP ⭐ 19y 17 yil once #191 bende hiç bir hızlanma olmadı gene hotanda takılıyor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 17 yil once #192 Aktive at deyince kaydet çıkıyor. Kaydedeyim mi dosyayı? [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quincey ⭐ 18y 17 yil once #193 2. adımda c deyim daha 1 saattir %50 oldu 😄ama beklediğime deyeceğine inanıyorum :cofee: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D drotalion OP ⭐ 19y 17 yil once #194 @waxwhine: evet.@robocop: yapabileceğim birşey yok. Bu kadar kişi memnun...@batuknight: 2. adımı yaparken rahatlıkla 3. ve 4. adımlarıda yapabilirsin. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quincey ⭐ 18y 17 yil once #195 oh bu iyi oldu şimdi yapıyorum 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quincey ⭐ 18y 17 yil once #196 4.adımda admin ayarlarını bulamadım denetim masasında. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quincey ⭐ 18y 17 yil once #197 of bide 2. adımda start space yaptım o kadar bekledim %95te kaldı takıldı :S ilerlemiyo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MakmeN ⭐ 19y 17 yil once #198 bende paso 800mb ram kullanio gibi gosterio alttaki sey TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G gncosmnli ⭐ 18y 17 yil once #199 Pc Hızlanmakla kalmadı artık şarkılar bile hızlı çalıyor, Şaka biryana ellerine sağlık her eve lazım tarzı bilgiler bunlar. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 17 yil once #200 Bu ne ya? Pc Hotan'dayken 56 mb. ram kullanıyor gibi görünüyor 😄 [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil