Icerige atla
Extraloob

Bilgisayarımda Virüs Var Lüften Yardım

· 16 Yanıt · 2.1K görüntüleme
_
_alpoza_ OP ⭐ 19y
Arkadaşlar bilgisyarımda virüs var siliorum yine geliyor nasıl ve hangi programla sileceğini söler misiniz birasdan virüslerin adını sölicem Crying or Very sad
16 Yanıt
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
adını sölede ona göre
E
extrem ⭐ 19y
siliyon tekrar geliyosa tek bi çözüm var FORMAT geçmiş olsun Crying or Very sad
P
Punsier ⭐ 19y
avast yukle baslangicta taramak istiyormusun diye bir secenek sunacak kurulum sonrasi ona evet de bilgisayari yeniden baslat duzelcektir
_
_alpoza_ OP ⭐ 19y
zaten format attıktan sonra böle oldu Embarassed
_
_alpoza_ OP ⭐ 19y

avast yukle baslangicta taramak istiyormusun diye bir secenek sunacak kurulum sonrasi ona evet de bilgisayari yeniden baslat duzelcektir
rica edersem link verir misin??
P
Punsier ⭐ 19y
www.avast.com dan download dersen turkcesi mevcut
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
avast + adaware + spy doctor kur bunlarla güzelce temizlik yap ayrıca hiç olmadı güvenli kipte sistemi aç virusu kendin sil sonra yeniden normal gir sorun kalmaması lazım bunları yaptıktan sonra.
_
_alpoza_ OP ⭐ 19y

avast + adaware + spy doctor kur bunlarla güzelce temizlik yap ayrıca hiç olmadı güvenli kipte sistemi aç virusu kendin sil sonra yeniden normal gir sorun kalmaması lazım bunları yaptıktan sonra.
denicem hepsini inşallah olur Embarassed
_
_alpoza_ OP ⭐ 19y
he anladım avast extraokk
D
DaWixed ⭐ 19y
Önce avastı indir kur sonra da adaware yi indir kur.
Normal modda bi kere tarattır sonra bi reset at.
Windows yazısı gelmeden birkaç kere F8 e bas ve güvenlik kipinde calıstır.
Güvenlik kipinde calıstırmamızın sebebi virüslerin burda rahatca bulunup silinmesidir (yanlıs bilmiosam)
Güvenlik kipinde de 1-2 kez tarat ve bilgisayarın pırıl pırıl olucaktır.
Sahsen ben bu yolla temizliyorum bilgisayarı Wink
P
pfffffff ⭐ 19y

bende çogu zaman tamamlamıyor yaw Confused
_
_alpoza_ OP ⭐ 19y
herkese teşekkürler çözüm buldum programların setuplarını d ye attım c ye yeni format attım direk nod32 kurdum şuan sorunum yok eğer bi sorun çıkarsa sölerim yane dikkatli olun Mr. Green
_
_alpoza_ OP ⭐ 19y
yaw bi illet virüs gitmio system32 de bu win32 nod32 a2free avast hiç biri tamamen silemedi lütfen çözüm Crying or Very sad
W
bilgisayarı geçmiş zamana alma varya onu kullan virüs yüklenmeden önceki zamana alırsın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: