Arkadaşlar bilgisyarımda virüs var siliorum yine geliyor nasıl ve hangi programla sileceğini söler misiniz birasdan virüslerin adını sölicem Crying or Very sad
Bilgisayarımda Virüs Var Lüften Yardım
· 16 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
adını sölede ona göre
siliyon tekrar geliyosa tek bi çözüm var FORMAT geçmiş olsun Crying or Very sad
avast yukle baslangicta taramak istiyormusun diye bir secenek sunacak kurulum sonrasi ona evet de bilgisayari yeniden baslat duzelcektir
zaten format attıktan sonra böle oldu Embarassed
rica edersem link verir misin??
avast yukle baslangicta taramak istiyormusun diye bir secenek sunacak kurulum sonrasi ona evet de bilgisayari yeniden baslat duzelcektir
www.avast.com dan download dersen turkcesi mevcut
avast + adaware + spy doctor kur bunlarla güzelce temizlik yap ayrıca hiç olmadı güvenli kipte sistemi aç virusu kendin sil sonra yeniden normal gir sorun kalmaması lazım bunları yaptıktan sonra.
denicem hepsini inşallah olur Embarassed
avast + adaware + spy doctor kur bunlarla güzelce temizlik yap ayrıca hiç olmadı güvenli kipte sistemi aç virusu kendin sil sonra yeniden normal gir sorun kalmaması lazım bunları yaptıktan sonra.
he anladım avast extraokk
Önce avastı indir kur sonra da adaware yi indir kur.
Normal modda bi kere tarattır sonra bi reset at.
Windows yazısı gelmeden birkaç kere F8 e bas ve güvenlik kipinde calıstır.
Güvenlik kipinde calıstırmamızın sebebi virüslerin burda rahatca bulunup silinmesidir (yanlıs bilmiosam)
Güvenlik kipinde de 1-2 kez tarat ve bilgisayarın pırıl pırıl olucaktır.
Sahsen ben bu yolla temizliyorum bilgisayarı Wink
Normal modda bi kere tarattır sonra bi reset at.
Windows yazısı gelmeden birkaç kere F8 e bas ve güvenlik kipinde calıstır.
Güvenlik kipinde calıstırmamızın sebebi virüslerin burda rahatca bulunup silinmesidir (yanlıs bilmiosam)
Güvenlik kipinde de 1-2 kez tarat ve bilgisayarın pırıl pırıl olucaktır.
Sahsen ben bu yolla temizliyorum bilgisayarı Wink
bende çogu zaman tamamlamıyor yaw Confused
herkese teşekkürler çözüm buldum programların setuplarını d ye attım c ye yeni format attım direk nod32 kurdum şuan sorunum yok eğer bi sorun çıkarsa sölerim yane dikkatli olun Mr. Green
yaw bi illet virüs gitmio system32 de bu win32 nod32 a2free avast hiç biri tamamen silemedi lütfen çözüm Crying or Very sad
W
WingsOfWind
⭐ 19y
bilgisayarı geçmiş zamana alma varya onu kullan virüs yüklenmeden önceki zamana alırsın
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap