Icerige atla
Extraloob

>>>''Bilgisayarım Yavaş" Diyenler... <<<

· 20 Yanıt · 2.5K görüntüleme
S
Streetwise OP ⭐ 19y
Magic Speed 3.0

Bilgisayarınızın yeteri kadar hızlı çalışmadığını mı düşünüyorsunuz? O zaman sizin Magic Speed programına ihtiyacınız var. Bilgisayarınızın verimliliğini artırmak için birebir bir program. Magic Speed 5 basit adımla bilgisayarınızı ilk günkü gibi hızlı olmasını sağlar. Programın boyutu küçük ve kullanımı kolaydır. Magic Speed özel program bilgisine ihtiyaç duymaz, sistemde kendisi yönetici ihtiyacı duymaksızın çalışır, bu yüzden kullanımı kolaydır. Programı kurmanız yeterli gerisini ona bırakın. Magic Speed kurulduğu andan itibaren bütün uygulamaları denetler ve kaydeder. Zararlı olabilecek uygulamalarda sizi uyarır ve güvenlik için gerekli olanı yapar.

£xtraloob.com Farkıyla Burdan...

Saygılarımla...

- Resim Silinmiş.
20 Yanıt
D
Bana bak hataları buldu fix diyecem ama ödüm kopuyo bana bak bilgisayarıma bişi olsun var ya yakarım seni...
D
Acil cvp ver!
Bana bak hataları buldu fix diyecem ama ödüm kopuyo bana bak bilgisayarıma bişi olsun var ya yakarım seni...
K
KinqLee ⭐ 18y
bende bi kullanayim bakiyim gerci çok ihtiyacım yok ama 2 3 charda kasıyo pc
Q
Quensis ⭐ 19y
Acil cvp ver!

Sana Zorla Kullandırtmıyoruz Bunu İstemiyorsan Kullanma Allah Allah adama silah zoruyla kullan diyoruz sanki kimse sana cevap vermek zorunda değil sonuçta programı yapan paylaşan arkadaşım değil..

Ayrıca Konuşma-Hitap tarzına dikkat et canını yakarım ❗
S
Streetwise OP ⭐ 19y

Ali : Hatırlamıyorum 😐
S
SilenTT ⭐ 19y
Hadi bakalım Deniyorum:D
O
deniyek bi
_
_Desmond_ ⭐ 19y

Bu tür programları kullanmadan önce mutlaka sisteminizin bir yedeğini alın veya en azından bir sistem geri yükleme noktası oluşturun. Çünkü program sisteminizde ciddi sayılabilecek değişiklikler yapabiliyor.
P
Acil cvp ver!

Hitap tarzına dikkat et biraz daha karşındakinin kim olduğunu düşünerek konuş
P
@DeadLy_KaTaNa
Kaybol!
2 hafta banlandı.

İyi yaptın da guildde başımın etini yiyecek şimdi tüm gün 😐 😁 😆
E
emeqLi_b0w ⭐ 18y
süpersin hacım tam aradığım şey sağolasın 😁
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

Nasıl Bişeydir Bu ? 🤔
S
Streetwise OP ⭐ 19y
Arkadaş yaktı beni,kül oldum.Sonra küllerim bir araya geldi,FeeL oldum... 😄
Q
Quensis ⭐ 19y
Arkadaş yaktı beni,kül oldum.Sonra küllerim bir araya geldi,FeeL oldum... :D

Kralsın. 😎 😘
H
Arkadaş yaktı beni,kül oldum.Sonra küllerim bir araya geldi,FeeL oldum... :D

lol 😜
I
Infinity ⭐ 18y
harika birşey ya çok sağol işime yaradı ..
S
Streetwise OP ⭐ 19y
İşinize yaradıysa ne mutlu bana... 😘
I
Infinity ⭐ 18y
yaramazmı ya ❤️
G
Gentleman ⭐ 18y
Güzel paylasim, AdAware gibi sanirim

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: