Varsın olsun yeterki char 90 olsun 😄
Bilgisayarı açmadan duramıyorsanız ruhsal bir hastalığın pen
· 24 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
Bilgisayarı açmamak ruhsal bir hastılığın belirtisi diye açmıssınya konuyu varsın olsun dedim anlayamadın galiba neyse yorma kendini 😄
Yaşasın Hastayım 😄
Varsın olsun yeterki char 90 olsun :D
😁 😆
J
Journalist
⭐ 19y
Hastayım hastaa hem ruhsal hem grip 😄
M
Mavi Reyiz
⭐ 19y
yandık..kansere kadar gider...bilgisayarın başında 13-14saat geçiriyorum...radrasyon yüzünden kan kanserine kadar gidiyor bu iş..
J
Journalist
⭐ 19y
yandık..kansere kadar gider...bilgisayarın başında 13-14saat geçiriyorum...radrasyon yüzünden kan kanserine kadar gidiyor bu iş..
mailto:[email protected] 😄
banada saçım dökülürken PC den oluyor demişlerdi bazı çok bilenler doktora gittim alakası yok sadece stres ten oluyor dedi ama neyseki saçlarıma iyi bakmışım ne kadar dökülürse dökülsün yenisi çıkıyo hızlıca 😄
Yaşasın Hastayım :D
😁
S
StarkDrache
⭐ 19y
Babam Sağolsun Fişi Çeke Çeke Beni Bu Aletin Pençelerinden Aldı 🙏
R
Rock'nRolla
⭐ 19y
Burak Kasaya yazır Babam Sağ Olsun die 😈 😁
bu kadar aşırı olmasada bende de bunların bazı sendromları gözüküyor 😊
Yapacak başka işim olsa inanın açmam ama boş boş oturmaktansa böyle zaman geçiriyorum:D
S
SwitchBack
⭐ 19y
Yapacak başka işim olsa inanın açmam ama boş boş oturmaktansa böyle zaman geçiriyorum:D
Nedense hiç aLakası oLmadığı haLde akLıma direk okuyunca abaza teseLLisi geLdi 😁 Bende kendimi bu şekiLde teseLLi ediyorum .. ; amma ve Lakin bizde hastayız hiç inkar etme . 😎 KurtuLmak isterim gerçekten ben kurtuLmam gerektiğini uzun süre biLgisayardna ayrıLdığımda ve başka tür hayatLarında oLduğunu gördüğümde anLadım çünkü sürekLi evdeyim sürekLi yatıyorum kaLkıyorum biLgisayarın başına geçiyorum .
bu kadar aşırı olmasada bende de bunların bazı sendromları gözüküyor :)
Bendede 😁
S
StarkDrache
⭐ 19y
Adım Burak Değil Emrah 🙄
Fikir Güzelmiş 😁
S
SwitchBack
⭐ 19y
Adım Burak Değil Emrah 🙄
Fikir Güzelmiş 😁
😁 aLemsin ^^
7/24 bilgisayarım açıktır lakin hiç de bağımlısı değilimdir ne alkolun ne sigaranın ne de sex ne de internet tek kalemde günlük silerim.
7/24 bilgisayarım açıktır lakin hiç de bağımlısı değilimdir ne alkolun ne sigaranın ne de sex ne de internet tek kalemde günlük silerim.
Sex' i silemeyenler daha çoktur 😁
BENDE bu hastalık var abi Sebep: Kızlar hepsinin allah belasını versin onlar yüzünden oldueve kapandım
BENDE bu hastalık var abi Sebep: Kızlar hepsinin allah belasını versin onlar yüzünden oldueve kapandım
hep beraber Hastayız 😈 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap