Arkadaşlar sorum olacaktı. Haziran ayına kadar Bilgisayar konusunda yenilikler olabilir mi?
Mesela Intel yeni bir işlemci çıkarır mı? i9 gibi 😆
Veya Windows 8 gelir mi?
Kısacası yenilikler olabilir mi?
Ve de yenilikler olmasada Haziran ayına kadar mevcut olan işlemci ekran kartı ana kart fiyatları düşer mi?
Bu soruları sormamın sebebi Haziran ayına yakın zamanlarda yeni bir PC alıcam. Ve de toplama almayı düşünüyorum. Şimdiden bilgilenmek istedim.
Bilgisayar'da Yenilik
· 11 Yanıt · 991 görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Nina Ricci
⭐ 17y
Win 8 gelecek 😎

Win 8 gelecek 8)
🤝
Evet yakın zaman p67-h67 chipli anakartlar ve yeni sandy bridge i7 intel işlemciler geliyor.
Evet yakın zaman p67-h67 chipli anakartlar ve yeni sandy bridge i7 intel işlemciler geliyor.
Bilgisayar almadan önce mutlaka sana danışıcam abi zaten 😜
Şu sandy bridge i7 ile normal i7 arasında çok fark olur mu?
Birde Okan abi sürekli stabil stabil diyor 😆 Bu stabil parçaların birbirine uyumu mu demek?
Birde Okan abi sürekli stabil stabil diyor 😆 Bu stabil parçaların birbirine uyumu mu demek?
evet uyumu ve en iy performans' ta çalışması demek 🎭
S
Sacrifices
⭐ 16y
işletim sistemlerine bakarsan milenyum 95 98 2000 xp vista win7 den sonra işletin sisteminin adın eolur bilmem sıraya bakarsa yakınbi zamanda yeni bi işletim sistemi daha gelebilir
win 8 i ben kiricam puhahaahhaah 😈
Tabi daha hızlı daha fazla çekirdek ve daha fazla geçici hafıza. intelde güzel bir kart olsunmu iyide bir ekran kartı ile stabil çalışır.
intel i9 zaten mevcut piyasada 32nm olarak lakin 6 çekirdekli işlemci anlatmak istediğin 9 çekirdekti galiba makara:
Arkadaşlar sorum olacaktı. Haziran ayına kadar Bilgisayar konusunda yenilikler olabilir mi?
Mesela Intel yeni bir işlemci çıkarır mı? i9 gibi 😆
Veya Windows 8 gelir mi?
Kısacası yenilikler olabilir mi?
Ve de yenilikler olmasada Haziran ayına kadar mevcut olan işlemci ekran kartı ana kart fiyatları düşer mi?
Bu soruları sormamın sebebi Haziran ayına yakın zamanlarda yeni bir PC alıcam. Ve de toplama almayı düşünüyorum. Şimdiden bilgilenmek istedim.
tek bir yenilik olacak Mart ayında büyük vergi affı geliyor bu bağlamda dolar düşecek herşey biraz olsun ucuzlayacak yani 1000 TL de 70-80 TL karınız olacaktır ayrıca ayrıcaa AMD Dozer isimli yeni işlemcisini piyasaya sürecek bu bağlamda diğer işlemciler haliye bir kademe seviye düştükleri için ucuzlayacak kısacası haziran temmuz tam pc alma zamanıdır nakit parayla güzel ürünler alabilirsiniz.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap