Beyler bilgisayar sertifikası almam gerek acil ihtiyaç haline geldi halk eğitimden alınabiliyormuş başka yerden alınıyormu onu bilmiyorumda ortalama ne kadar bir zaman zarfında alınır bilen varmı ?
Bilgisayar sertifikası
· 6 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
Beyler bilgisayar sertifikası almam gerek acil ihtiyaç haline geldi halk eğitimden alınabiliyormuş başka yerden alınıyormu onu bilmiyorumda ortalama ne kadar bir zaman zarfında alınır bilen varmı ?
Halk eğitimden alınıyor ama iş için ise pek fazla değeri olmaz özelyerlerden verebiliyorlar bildiğim kadarıyla
Memurluk için uğraşıyorum daha dün öğrendim sertifa gerekiyormuş halletmem lazım bir an önce daral:
M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Bilgisayarın ne sertifikası ama? Böyle genel olarak sertifika veriyorlar mı ki? Benim bildiğim sertifika bir uzmanlık alanında verilir ama halk eğitim merkezini bilemeyeceğim.
Bilgisayar sertifikası bir şey yoktur. Bilgisayar bölümleri onu tam öğren yardımcı olmaya çalışalım. Örnek ; Veri tabanı,Web tasarım,Teknik,Network...
Halkeğitimde söylediler 1 veya 1.5 aylık bir kurs sonrası sertifika veriyorlar tahminimce temel şeylerdir
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap