Beyler yarın sabah yeni aldığım MSI Ge60 bilgisayarım elimde olucak. E malum can sıkıntısına son vermek istiyorum artık, bana şöyle güzelce oyunlar önerinde bi keyifle oyniyim ya ☕ Online da olabilir normalde olabilir şuan Empire Total War indiriyorum onu methettiler bana çok sizlerinde önerilerini almak istedim gece indiririm yarın pc gelince oynarım. 🍺
Bilgisayar Oyun Önerileri ..
· 9 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
MMORPG olarak Neverwinter aion ve tera Neverwinter Pvp savaşları zindan eventleri harika bence oyunun atmosferide neverwinteri daha çok tavsiye ederim kısıtlama yok oyunda yada ben görmedim ^^ birde neverwinter TÜRKÇE oldu
Tomb Raider. Cidden 10 numara oyun olmuş. Anniversary veya eskileri gibi sadece bulmaca odaklı değil. Aksiyon falan var. Tavsiye ederim.
@Salva ; Deniycem dostum teşekkür ederim.
@Mirage ; Bro Tomb Raider' e baktım çok 11 gb falandı dedim bunu indirmekle kim uğraşcak vazgeçtim çok iyiyse indiriyim ama?
@Mirage ; Bro Tomb Raider' e baktım çok 11 gb falandı dedim bunu indirmekle kim uğraşcak vazgeçtim çok iyiyse indiriyim ama?
Ben tavsiye ederim. Aksiyon ve bulmaca oyunlarını seviyorsan çok güzel. Hikayesi de bana göre gayet iyi. Boyutu 9gblardaydı hatırladığım kadarıyla.
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Hayirli olsun bende ocak ayinda aldim ge60 serisinden 😊
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

yeni oyunların geneli 10gb+ tera 27gb, nfs run 20gb, GtA 4 16gb 😊
Dediğiniz oyunları indirmeye başladım beyler ge60 ım geldi windows 7 kurdurdum şimdi işbaşındayım 😈 😈
strateji seviyorsan al coh2 akalım alemlere 🤘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap